aby oddzielić filmy animowane i seriale od całej reszty.Co Wy na to?

Selma

...
animacji nie oddzielajmy, to bez sensu...
a seriali najlepiej byłoby w ogóle nie dodawać!

Ponk

seriale
myślę, że teraz, kiedy w bazie są już setki seriali nie ma co rezygnować z ich dodawania (sam przecież dodałeś kilka) - a co do animacji, zgadzam się!

sted

kilka...
a nie steki! wy dodajecie je masowo... a filmów tysiące jeszcze do bazy należałoby dodać!

Ponk

...
Trzeba być konsekwentnym - albo kilka (jak to określiłeś) albo wcale...

sted

nie...
są takie seriale, gdzie rozpoczynały się kariery znanych dziś aktorów czy reżyserów... są seriale ważne i znaczące... te w bazie być powinny, ale inne? o niektórych nawet nie słyszałem, a czytając omówienia przy weryfikacji coś sie we mnie burzy!

Ponk

zgadzam się
wg. mnie nie wszystkie seriale są warte umieszczenia ich na filmwebie (zresztą, jak i niektóre filmy:P)

katrol

Tu się
uśmiałam...haha..masz rację,niektóre filmy to zgroza ,za ich zrobienie powinna być jakas kara..brr

Ponk

racja
racja oddzielanie animacji jest bezsensu......... a seriale moim zdaniem też wogóle nie powinny być dodawane..

gonia

Dlaczego
Twoim zdaniem oddzielanie animacji jest bez sensu??????

Selma

bo to też filmy
ponieważ to też są filmy (jeśli są to animacje pełnometrażowe) np. taki Shrek czy Epoka Lodowcowa, a poza tym nie ma ich aż tak wiele

gonia

o.k....
Nie mówię ,ze to nie filmy. Filmy ale ...inne.......

gonia

???......
Czemu? Przecież to też filmy tylko trochę dłuższe...;)

gonia

dzięki...
gonia, na ciebie zawsze można liczyć.. ;-P
animacja to film, a serial.. hmm, też jakaś jego postać, ale żeby od razu tyle ich tu było...

Ponk

Ale w
animacji nie grają żywi aktorzy,to jakby inna beczka...

Selma

ale...
no tak ale aktorzy podkładają głosy do dubbingu więc też są...

Ponk

Ponk...
wypowiedz sę czemu tak myślisz.Ja za film uważam obraz,w którym grają ludzie z krwi i kości.Dopiero później jest animacja (bez obrazy). A seriale to już są więc.....

Selma

a ja nie...
animacje mają długą historię, nieprawdaż? i od lat związane są z kinematografią, dostają oskary etc. a seriale? za dużo ich ostatnio zalewa filmweb...

Ponk

Tak...
z tym się zgadzam,mogłoby ich nie być.Trochę mnie zdziwiło gdy zalały filweb ..ale też dodałam;) Chyba nie będziemy teraz ich wyrzucać do kosza.Czyli zostaje jak jest.

Ponk

trochę się pogubiłeś!!
sam dodałes kilka (jak sam przyznałeś seriali) a teraz mówisz, że są wogóle nie potrzebne, to po co je dodawałeś?? było nie dodawać... coś mi się zdaje, że jako jeden z pierwszych to zacząłeś robić, choć tylko kilka, to zaryzykuje i wysnuję przypuszczenie, że potem zaczęła się cała fala ... według mnie słuszna! ja tylko oddzielił bym je całkowicie od całej reszty!!!

Xzar

Przyznaję
że i ja się pogubiłam. Lubię seriale i oczywiście powinny być.Miałam na myśli wenezuelskie soap-opery itp.Te nie powinny tu mieć miejsca.. I nie oddzielać a segregowac.W formularzu,który wypełniamy powinny też znaleźć się-seriale,animowane.

Selma

właśnie seriale oddzielić
tak jak są na przykład filmy, osoby kina, tak też powinny być seriale! a animowane można posegregować - na dodatkową listę TOP...

Xzar

tak,tak
o to mi chodzi cały czas...Ale jak widzisz nie ma po co robić czegokolwiek bo nasze zdanie jest totalnie olewane ,zdaje się,że nie mamy prawa głosu.Nie my,mój drogi.

Selma

taak...
znowu zniechęcasz potencjalnych zainteresowanych rozmową, co znaczy że nie masz prawa głosu, widać cię na forum, czego oczekujesz od redakcji, że rzucą wszystko by zrealizować Twoje propozycje już natychmiast. A co byś chciała robić dla tej strony oprócz dodawania filmów,

thengel

Trochę
się pośpieszyłam,mogłam poczekać...fakt,nikt się nie rzuci od razu..no,chyba ze napisze Samozwańczy Król Filmwebu..trudno..Będę robić..coś.

Xzar

słuszna?
a co w tym słusznego? ja dodałem MASH i Cudowne lata... seriale fantastyczne, znane... i na tym skończyłem... no moze coś tam jeszcze dodałem... ale chyba nie byłem pierszy...