co wy na to? Fani tego Pana przesadzają troche i portal zmienia się w śmietnisko... mam dość czytania że Harry Potter jest super, a jego rodzina tralala, dziewczyna i takie pierdoly, czy ktos moze to zablokowac?
Ten portal dotyczy filmów a hąrry Potter doczekał się swoich filmowych ekranizacji więc to naturalne że znajduje sie na naszych (filmwebowskich) stronach. Jeśli nie masz ochoty na czytanie o Harrym to poprostu pomiijaj tematy z tym zwiazane.
Hmm... zaletą Filmwebu jest to, że mozemy się na dany film wypowiedzieć (omijam już tu niektórcyh wulgarne wypowiedzi). Byłoby to niesprawiedliwe, gdyby miałby być zakaz komentowania tego filmu. Dziewczyny są w nim "zakochane" i niech się wypowiadają, przecież napewno tobie się podobają jacyś aktorzy:)
Jak cie denerwują te wypowiedzi to po prostu omijaj te strony :)
Pozdrawiam!!
Nareszcie, coraz trudniej na świecie o człowieka który ma dość słuchania o HP, jestem z tobą, będziesz chciała krew do transfuzji - proszę, z takimi ludźmi pójdę na koniec świata! Pozdro
ja nie rozumiem :| ... skoro chcialabys zablokowac fanow HP to powinno sie wtedy pozbyc fanow Angeliny Jolie i Johnnego Deppa :) - ja tam lubie hp :) lol