Z powodu prac technicznych tymczasowo wyłączyliśmy możliwość korzystania z gadżetu "nadchodzące odcinki" na kokpicie. Jego działanie zostanie przywrócone w ciągu kilku dni. Poinformujemy Was, gdy prace zostaną zakończone.

Obejrzane odcinki nadal można oceniać na stronie serialu.

Przepraszamy za utrudnienia.

Denisstradowski45

Ciekawe jak mam odblokować coś czego nie zablokowałam bo nie mam takich uprawnień... A co mnie obchodzą twoje zasmarkane przeprosiny, Radź se sam... Nikt za rączkę cię prowadził nie będzie.

sentia

Jejku przepraszam myślałem że mi dałaś ban naprawde znowu to było nie potzrzebne nie tylko ja mam taki błond przepraszam znowu wylogowałem się ale jak byś dała mi bana to bym nie mógł sie zalogować

użytkownik usunięty
Denisstradowski45

Śmieje się bo Wasze sprzeczki nie mają znaczenia, to zwykłe problemy filmwebu ;)

Dobra wiem jestem tu nowy a pozatym nieźle ją obraziłem i ona napisała mi że może mnie zablokować myślałem że to przez to alezalogowałem się z powrotem zobaczę teraz

Denisstradowski45

Kłamco... Nigdzie nie pisałam ci że moge cię zablokować. Nie zmyślaj...

Denisstradowski45

Nie pisałam że cię moge zablokować. Tylko że bardzo łatwo jest komuś uprzykrzyć tutaj życie. Spamem i porozumieniem pomiędzy innymi użytkownikami... i podałam ci przykład tępienia. A jak na razie to ty mnie zamęczasz prywatnymi wiadomościami na które nie mam ochoty nawet odpowiadać i nie będę....

A ile taki błond może trwać mniej więcej mam go od wczoraj wieczorem

Wizarrd

Sortowanie wg poziomu "chcę obejrzeć" nie działa prawidłowo. Wszystko jest poukładane tak jak powinno, ale jak zmieni się ilość oczek "chcę obejrzeć" to nie wskakuje od razu na odpowiednie miejsce na liście, trzeba chyba z 2 dni czekać...

Wizarrd

Nie wiem jak u innych, ale u mnie nadchodzące odcinki praktycznie całkowicie się rozsypały. Większość seriali nie jest odświeżana pomimo kolejnych odcinków które już dawno powychodziły. Nie działa ocenienie odcinków i odhaczanie już obejrzanych.
Ponieważ oglądam wiele seriali, ten gadżet był dla mnie najważniejszy i aby czegoś nie przeoczyć i być na bieżąco musi działać poprawnie a tu taka skucha. Napiszcie, czy u was tez jest taki bajzel z tym gadżetem ? Moim skromnym zdaniem wieloletniego użytkownika Filmwebu, portal ten schodzi na psy i obniża sobie poprzeczkę. Typowe zachowanie monopolisty