CZy was też denerwują reklamy na FW? Szczególnie te latające itp. czasami to nawet nie moge ich zamknąć !!!!!!! Wrrrrrrrrr

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Badi_2

.mnie bawią reklamy z Plusa, ale szlag mnie trafia przy latające reklamie taryf syberyjskich! już niech sobie dziadostwo lata ale niech ma wyłączony głos!! tak przecież miało być! BEZ GŁOSU..

Badi_2

Z reklamami to już jest przegięcie pachoła, na maxa. reklamy wyskakuja z dołu z góry na każdej stronie WTF???? jak to sie nie zmieni to odpulam ta strone, pozdrawiam serdecznie :)

użytkownik usunięty
Badi_2

Nie denerwują mnie. Jestem spokojną, opanowaną osobą i nie tak łatwo mnie wyprowadzić z równowagi. ;) Reklamy nie przeszkadzają mi w korzystaniu z portalu.

Badi_2

Czepianie się na siłę. W końcu trzeba jakoś zarabiać.

Badi_2

Nie, mnie nie denerwują. Nie ma takich, które by chamsko wyskakiwały, ciężko się zamykało (są w ogóle takie?) itp. itd.

Uważam, że pod tym względem FW jest w porządku. Reklam jest trochę, ale nie są one nachalne. Inna sprawa, ze to jedyna rzecz, która nigdy się nie psuje :P

Badi_2

wszystkie mam poblokowane. nie dość że serwis zipie jak zipie, to jeszcze mam ich reklamy oglądać?