Dlaczego zamiast ulubionych filmów mam wyświetlone te, którym dałam 10?
Strzelam, bo awarie są zazwyczaj bezładu, a tutaj jest sens. Jedyne co mnie martwi - to brak 4/5 ocen. ;p Ale w profilu wszystko jest - tak więc nadal jestem zadowolony z filmwebu. ;p
Wiesz co, no nie do końca z tym sensem. Bo jeśli ktoś miał np na profilu dziewiątki dodane do ulubionych i nagle to mu poznikało i wskoczyły dychy, to jeszcze rozumiem, ale ja mam dziesiątek ogólem wystawionych więcej niż jest tych elementów na profilu widocznych (czyli 12 w moim przypadku) i wcięło mi dziesiątki z sercami dlatego, że inne dyszki (które nie są ulubione) oceniłam później... Bo to bierze pod uwagę datę. I w tym przypadku jest to niezbyt rozsądne, bo jeśli oceniłam coś na maxa i dodałam jeszcze przy tym do ulubionych, to powinno być poza zasięgiem całej reszty bez względu na to jak dawno było ocenione... Celowo przecież dziesiątek z sercami wystawiłam 12. ;p To ogólnie nic ważnego, dla mnie nie ma to wielkiego znaczenia, ale widzę, że cały czas bronisz tego nowego systemu, a ja jednak muszę stwierdzić, że nie działa za dobrze. :P Zmieniłam daty filmów i oceny tych pozycji poznikały całkowicie. Sam możesz zobaczyć jakie mam teraz szaleństwo. : )
Moim zdaniem, serca nie powinny wpływać na ocenę. Wcześniej wychodziło, że 9 serce jest większe od 10. Co do samych 10 i tych ulubionych. Powinny być jednak równe. Który samochód jest szybszy, oba o identycznych parametrach, ale jeden z nich lubisz bardziej? Będą jechały tak samo szybko. ;p Tak więc uważam - iż mieszanie serduszkami w profilu jest przekłamaniem. :D Bronię, bo tak opluwa się te zmiany, że ktoś musi być za. Po za tym, tak jak pisałem. Cokolwiek tam narobili - to na chwile obecną jest sens w tych działaniach. ;p
No, widzę. Będzie dobrze, nie jest źle. ;p
Aż oczom nie wierzę kiedy to czytam... Serio dla Ciebie to równe? No ale jaaaaak to? :( :D Wg mnie stopniowanie jest tu proste i oczywiste: dziesięć serce, dziesięć bez serca, dziewięć serce, dziewięć bez serca itd... A data się nie liczy. Zrobili lipę. Dalej uważam, że zrobili lipę.
Ps. I chociaż jadą z taką samą prędkością, to ja wybieram ten, który ma ładniejszy kolor.
Ale i tak burak w poobijanym, i zardzewiałem autku będzie jechał równolegle do Twojego pięknego samochodu. Nie uciekniesz. ;p Będę w tym trwał nawet jeżeli nie mam racji. ;p
eheheh to straszne, okropne wręcz. jak tak można teraz żyć z takimi poprzestawianymi ocenami na profilu?? ;D masz ty jakieś życie poza tym kontem przegrywie?
p.s przycisk "wyloguj się" również ma awarię u ciebie, nie? :)