Dlaczego zamiast ulubionych filmów mam wyświetlone te, którym dałam 10?

Zmiany. Zmień ocenę lub tylko datę skoro tak tobie na tym zależy.

użytkownik usunięty
Troublesome

To to jest zmiana na stałe? Nie tylko awaria?

Strzelam, bo awarie są zazwyczaj bezładu, a tutaj jest sens. Jedyne co mnie martwi - to brak 4/5 ocen. ;p Ale w profilu wszystko jest - tak więc nadal jestem zadowolony z filmwebu. ;p

użytkownik usunięty
Troublesome

Wiesz co, no nie do końca z tym sensem. Bo jeśli ktoś miał np na profilu dziewiątki dodane do ulubionych i nagle to mu poznikało i wskoczyły dychy, to jeszcze rozumiem, ale ja mam dziesiątek ogólem wystawionych więcej niż jest tych elementów na profilu widocznych (czyli 12 w moim przypadku) i wcięło mi dziesiątki z sercami dlatego, że inne dyszki (które nie są ulubione) oceniłam później... Bo to bierze pod uwagę datę. I w tym przypadku jest to niezbyt rozsądne, bo jeśli oceniłam coś na maxa i dodałam jeszcze przy tym do ulubionych, to powinno być poza zasięgiem całej reszty bez względu na to jak dawno było ocenione... Celowo przecież dziesiątek z sercami wystawiłam 12. ;p To ogólnie nic ważnego, dla mnie nie ma to wielkiego znaczenia, ale widzę, że cały czas bronisz tego nowego systemu, a ja jednak muszę stwierdzić, że nie działa za dobrze. :P Zmieniłam daty filmów i oceny tych pozycji poznikały całkowicie. Sam możesz zobaczyć jakie mam teraz szaleństwo. : )

Moim zdaniem, serca nie powinny wpływać na ocenę. Wcześniej wychodziło, że 9 serce jest większe od 10. Co do samych 10 i tych ulubionych. Powinny być jednak równe. Który samochód jest szybszy, oba o identycznych parametrach, ale jeden z nich lubisz bardziej? Będą jechały tak samo szybko. ;p Tak więc uważam - iż mieszanie serduszkami w profilu jest przekłamaniem. :D Bronię, bo tak opluwa się te zmiany, że ktoś musi być za. Po za tym, tak jak pisałem. Cokolwiek tam narobili - to na chwile obecną jest sens w tych działaniach. ;p

No, widzę. Będzie dobrze, nie jest źle. ;p

użytkownik usunięty
Troublesome

Aż oczom nie wierzę kiedy to czytam... Serio dla Ciebie to równe? No ale jaaaaak to? :( :D Wg mnie stopniowanie jest tu proste i oczywiste: dziesięć serce, dziesięć bez serca, dziewięć serce, dziewięć bez serca itd... A data się nie liczy. Zrobili lipę. Dalej uważam, że zrobili lipę.

Ps. I chociaż jadą z taką samą prędkością, to ja wybieram ten, który ma ładniejszy kolor.

Ale i tak burak w poobijanym, i zardzewiałem autku będzie jechał równolegle do Twojego pięknego samochodu. Nie uciekniesz. ;p Będę w tym trwał nawet jeżeli nie mam racji. ;p

użytkownik usunięty

eheheh to straszne, okropne wręcz. jak tak można teraz żyć z takimi poprzestawianymi ocenami na profilu?? ;D masz ty jakieś życie poza tym kontem przegrywie?

p.s przycisk "wyloguj się" również ma awarię u ciebie, nie? :)

Mama Cię woła.

użytkownik usunięty
Marac

No i?

Widać nie należy na ślepo rzucać dyszkami ;)

To tylko awaria na stałe :)

użytkownik usunięty
Lejzorek

No taak, tutaj awaria prawie jest równoznaczna ze zmianą. ; ) Zresztą... napisałam wyżej jak to głupio działa. A dalej chyba nie ma sensu z tym walczyć. Lepiej obciąć paznokcie. ; )