Skończcie ględzić

użytkownik usunięty

Ględzenie nic nie da, jedyne co pomoże to zaprzestanie zaglądania, udzielania się itp. Dopiero gdy ci wszyscy niezadowoleni w taki sposób dadzą wyraz temu niezadowoleniu zamiast wciąż wchodzić/klikać, zostanie to zauważone. Nikogo nie obchodzi co piszecie i czy jesteście zadowoleni. Macie wchodzić i klikać, nieważne po co i o czym.

Racja. Musiałaby im się znacznie zmniejszyć liczba otwarć, to wtedy się ogarną.

to samo właśnie pomyślałam, nie mam żadnej przyjemności z udzielania się na forum o takim wyglądzie i z brakiem możliwości edycji (która już wcześniej ograniczała się do kilku minut, a teraz zupełnie ją wyłączono), więc po co mam pisać cokolwiek... to nawet lepiej... spędzałam na tej stronie multum czasu dziennie, teraz go zaoszczędzę chociaż :D

tolerancja91

Toż można edytować :) - Wykrzyknik z boku :)

Aintha

to zgłoszenie nadużycia ;)

tolerancja91

Własną możesz edytować do 5 minut po zamieszczeniu, pod warunkiem, że nikt nie zdążył na nią odpowiedzieć :)

Aintha

ja nie mogę, właściwie nic się nie dzieje, gdy na to naciskam... tak jakby opcja była zablokowana

tolerancja91

Napisz. Odśwież. Wtedy naciśnij "wykrzyknik" . :)

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jajam nie pyskuj bo Ci konto usuną :]

użytkownik usunięty

haha komuna pełną parą.

nie na w tym syfie nawet wolności słowa.

smutne

jak napiszesz brzydkie słowo, to nawet ci tego nie pozwolą wysłać

"rochę za ostro pojechałeś/aś :|, jeśli brakuje Ci słowa polecamy synonimy.ux.pl"

użytkownik usunięty
tolerancja91

te serwis to obraza ludzkiej niezależności.
nie można pisać czego się chce. bo TO WBREW REGULAMINOWI. śmieszne. odrobina prawdy i im pękają zwieracze.

co za badziewna czcionka, ueeeee

Jak tu nie wchodzić, gdy ma się tyle filmów ocenionych. Nie da się tego wszystkiego jednym kliknięciem przenieść gdzieś indziej. Czas wyjść na ulice! (Internetu) http://www.wykop.pl/link/2272586/nowy-filmweb-to-jakas-tragedia/

promilus

fakt, trochę szkoda, ale jest to do zrobienia... niedawno zakładałam drugie konto na fw, przeniesienie ocen zajęło mi parę godzin