Ględzenie nic nie da, jedyne co pomoże to zaprzestanie zaglądania, udzielania się itp. Dopiero gdy ci wszyscy niezadowoleni w taki sposób dadzą wyraz temu niezadowoleniu zamiast wciąż wchodzić/klikać, zostanie to zauważone. Nikogo nie obchodzi co piszecie i czy jesteście zadowoleni. Macie wchodzić i klikać, nieważne po co i o czym.
to samo właśnie pomyślałam, nie mam żadnej przyjemności z udzielania się na forum o takim wyglądzie i z brakiem możliwości edycji (która już wcześniej ograniczała się do kilku minut, a teraz zupełnie ją wyłączono), więc po co mam pisać cokolwiek... to nawet lepiej... spędzałam na tej stronie multum czasu dziennie, teraz go zaoszczędzę chociaż :D
Własną możesz edytować do 5 minut po zamieszczeniu, pod warunkiem, że nikt nie zdążył na nią odpowiedzieć :)
jak napiszesz brzydkie słowo, to nawet ci tego nie pozwolą wysłać
"rochę za ostro pojechałeś/aś :|, jeśli brakuje Ci słowa polecamy synonimy.ux.pl"
te serwis to obraza ludzkiej niezależności.
nie można pisać czego się chce. bo TO WBREW REGULAMINOWI. śmieszne. odrobina prawdy i im pękają zwieracze.
co za badziewna czcionka, ueeeee
Jak tu nie wchodzić, gdy ma się tyle filmów ocenionych. Nie da się tego wszystkiego jednym kliknięciem przenieść gdzieś indziej. Czas wyjść na ulice! (Internetu) http://www.wykop.pl/link/2272586/nowy-filmweb-to-jakas-tragedia/