Dajcie nam skrzynkę nadawczą! O ile ktoś tu w ogóle wchodzi z twórców tej strony, bo raczej na to nie wygląda...
skoro istnieje wbudowana skrzynka na wiadomości prywatne, to również powinna istnieć normalna skrzynka nadawcza, nie jest to żadne widzimiesię a podstawowa funkcjonalność / standard...
Również jestem za. Ostatnio chciałem komuś nieznajomemu wysłać wiadomość, której nie chciałem umieszczać w ogólnodostępnym wątku i nie dało rady
System wiadomości prywatnych już istnieje, można wysyłać wiadomości do znajomych. Mowa tu o skrzynce nadawczej, w której zachowywano by wiadomości wysłane, bo obecnie po ich wysłaniu nie mamy do nich dostępu, i na dobrą sprawę nie mamy nawet pewności czy aby na pewno zostały one wysłane.
Rozumiem, źle zrozumiałem, ale i tak jestem za. Natomiast wracając do tego co napisałem, mam tylko możliwość wysłania wiadomości prywatnej do usera z listy znajomych, a mi chodzi o wysłanie takiej wiadomości do pozostałych.
istnieje takowa możliwość, z tym, że wymagane jest posiadanie pewnej ilości punktów - chyba dziesięciu -, co ma zapewne na celu ochronę przed spamem, tudzież nagabywaniem ludzi na priv.
Zgadzam się, też to jest dla mnie irytujące czasami, że nie mogę wysłać wiadomości do nieznajomego.
A żeby uchronić się przed spamem, powinna istnieć możliwość wyboru, czy zgadza się na otrzymywanie wiadomości od nieznajomych.
Skrzynkę nadawczą i odbiorczą to masz w telefonie. CHYBA KTOŚ TU SIĘ NIECO ZAPOMNIAŁ. A to, że jest tu skrzynka na wiadomości priv to jest tylko dodatkiem na forum FILMOWYM zresztą tak jak i każdym. Wątpię żeby ktoś się tym przejął tylko dlatego, że użytkownicy chcą sobie pisać wiadomości priv częściej niż oceniać filmy.