Dajcie nam skrzynkę nadawczą! O ile ktoś tu w ogóle wchodzi z twórców tej strony, bo raczej na to nie wygląda...

abc2343

Popieram powinna być.

abc2343

To nie miejsce na skrzynki nadawcze tylko portal o filmach.

CzarnyWrzesien__

W takim razie to też nie miejsce na skrzynki odbiorcze, znajomych i na bazę gier wideo.

CzarnyWrzesien__

skoro istnieje wbudowana skrzynka na wiadomości prywatne, to również powinna istnieć normalna skrzynka nadawcza, nie jest to żadne widzimiesię a podstawowa funkcjonalność / standard...

abc2343

Jestem za, bardzo pożyteczna rzecz.

abc2343

Również jestem za. Ostatnio chciałem komuś nieznajomemu wysłać wiadomość, której nie chciałem umieszczać w ogólnodostępnym wątku i nie dało rady

chemas

System wiadomości prywatnych już istnieje, można wysyłać wiadomości do znajomych. Mowa tu o skrzynce nadawczej, w której zachowywano by wiadomości wysłane, bo obecnie po ich wysłaniu nie mamy do nich dostępu, i na dobrą sprawę nie mamy nawet pewności czy aby na pewno zostały one wysłane.

Herushingu

Rozumiem, źle zrozumiałem, ale i tak jestem za. Natomiast wracając do tego co napisałem, mam tylko możliwość wysłania wiadomości prywatnej do usera z listy znajomych, a mi chodzi o wysłanie takiej wiadomości do pozostałych.

chemas

istnieje takowa możliwość, z tym, że wymagane jest posiadanie pewnej ilości punktów - chyba dziesięciu -, co ma zapewne na celu ochronę przed spamem, tudzież nagabywaniem ludzi na priv.

Herushingu

Aha, niestety nie mam punktów

chemas

Przeboleję to jakoś

chemas

Zgadzam się, też to jest dla mnie irytujące czasami, że nie mogę wysłać wiadomości do nieznajomego.
A żeby uchronić się przed spamem, powinna istnieć możliwość wyboru, czy zgadza się na otrzymywanie wiadomości od nieznajomych.

abc2343

Skrzynkę nadawczą i odbiorczą to masz w telefonie. CHYBA KTOŚ TU SIĘ NIECO ZAPOMNIAŁ. A to, że jest tu skrzynka na wiadomości priv to jest tylko dodatkiem na forum FILMOWYM zresztą tak jak i każdym. Wątpię żeby ktoś się tym przejął tylko dlatego, że użytkownicy chcą sobie pisać wiadomości priv częściej niż oceniać filmy.

abc2343

Jestem za! Kiedy zapraszam kogos do znajomych pisze prywatnego maila z uzasadnieniem. Chcialbym miec wglad do maili, ktore wyslalem.