Witam,

Wszedłem dzisiaj na moją skrzynkę odbiorczą, w której miałem wiadomości z ostatnich kilku lat, a tutaj są tylko od grudnia 2013r.? Co się stało? Czy zostały automatycznie skasowane?
Owszem skrzynka była przepełniona i działała wolno, ale zamierzałem wiadomości mniej ważne ręcznie usuwać. A tutaj taki automatyczny delete?

Proszę o odpowiedź czy to tylko jakiś błąd, czy jest teraz jakiś limit wiadomości?

krysiron

O ile wiem to nie są skasowane a tylko wyświetla się "chyba" 100 ostatnich wiadomości. Kiedy skasujesz któreś z nich - te których teraz nie widać zaczną się pojawiać. Tyle wiem z własnej obserwacji. powodów takich działań nie znam. Może przepełniona skrzynka zwalniała za bardzo działanie jakichś skryptów...

użytkownik usunięty
Dodger_the_Witcher

Ja też to zauważyłam. Ale jakiż to żal kiedy trzeba pousuwać smaczki od niektórych użytkowników by odzyskać inne wiadomości! ;-)

użytkownik usunięty
krysiron

Musisz skasować te z góry to się pojawią te z dołu.

Dziękuję za odpowiedź.

użytkownik usunięty
krysiron

Nie ma za co też tak ostatnio miałam, tu nie jest tak jak na onet, czy wp, że przechodzisz na następną stronę.

krysiron

Miałem identyczną sytuację. Dobrze,że założyłeś temat to rozwiązało to moje wątpliwości.

krysiron

Naprawicie to? Powinna być możliwość przejścia do reszty wiadomości, bez konieczności kasowania tych nowszych.

użytkownik usunięty
krysiron

A u mnie to nie działa - mam ileś wiadomości a te stare się kasują gdy przychodzą nowe.

To usuń te z góry nowe ( zapamiętaj datę i godzinę tych na dole) a potem sprawdź czy nie wróciły te stare na dole strony. Odśwież stronę.

użytkownik usunięty
RAC_79

Trebię.