Sprawa przedstawia się następująco. Na największym ( najbardziej znanym ) polskim portalu filmowym nie ma nawet jednej wzmianki o moim ulubionym filmie. Nie wiem komu to zawdzięczać i do kogo kierować ewentualne żale więc sobie napisałem taką krótką informację do ogólnej wiadomości i poprawienia sobie samopoczucia. Puszczam się z nią na podwórko z nadzieją ( słabiutką, ale niech będzie ), że ktoś w piaskownicy też się z tym obrazkiem zetknął kiedyś. Film nazywa się SPLENDOR reżyserował go ETTORE SCOLLA. To tyle. Do następnego raza.
sam dodaj
Skoro tak się sprawa przedstawia to poprostu sam sobie dodaj ten swój ulubiony filmik i już będzie na Filmwebie.
3 litery
Dzięki serdeczne gonia za odzew, ale sie tak składa, że ja częściej przesiaduję w kinie niż przed komputerem i w ogóle mam dwie lewe łapska jeśli chodzi o to skomplikowane narzędzie. Więc zapytam po prostu - jak?
oki
ok już Ci tłumaczę, a więc:
1. musisz założyć swoją strone na filmwebie, u góry po lewej stronie masz do tego specjalny link
2. jak juz masz stronę to po lewej stronie, podjedź trochę do góry, masz coś takiego jak katalog/dodaj url i klikasz na to `dodaj url`
3. wybierasz kategorię co chcesz dodać, w tym przypadku jest to film
4. no i teraz wypełniasz wszystkie pola ( w miarę mozliwości oczywiscie) i wysyłasz
5. no i teraz troszkę cierpliwości i czekasz aż filmik pojawi się w bazie (czasem trwa to dłużej niż te 7 dni)
dzięki
Okazuje sie, że jak sie czlowiek postara to i na jakąś miłą osóbkę trafi. Wielkie dzięki, gonia, że ci się chciało. Nie pozostaje nic innego jak spróbować. Wszystkiego dobrego ci życzę.