Mam pytanie!!!! Jak dlugo trwa ta ch... aktualizacja, akceptacja danych??????????????????????
chyba dosc szybko bo jeszcze kilka dni temu wszystko szlo zgrabnie, ostatnio jakos przystopowalo, przez ostatnie trzy dni redakcja dodala moze ze 20 pakietow danych. jak tak dalej pojdzie to znowu funkcja dodawania zostanie wylaczona na pol roku :( na razie jednak nie jest tragicznie, moja najstarsza informacja oczekuje dopiero 2 tygodnie, a skoro rekord to okolo 1,5 roku :) to chyba nie mozna narzekac
hahaha... żartujesz?? Kto był tym szczęściarzem, który tyle czekał?? i czy ta "rzecz" się trochę nie zdeaktualizowała?? Tak się też zastanawiam, no bo przecież może się zdarzyć (mi się już zdarzyło), że ktoś dodał plakat mniej więcej w tym czasie co i ja.. no i co?? w jaki sposób zdecydowano, że to ten ktoś, alebo że to mój plakat będzie dodany??
wyczytalem to kiedys gdzies na forum (chyba w filmach), uzytkownik ten byl z faktu dodania niezwykle zadowolony (kto by nie byl :D) a skad sie bierze kolejnosc dodawania informacji tego nie wiem, dzisiaj dodalo mi kilka plakatow ktore wyslalem wczoraj, a te sprzed tygodnia ciagle czekaja :)
to prawda dość długo kiedyś się czekało ale dotyczyło to tylko opisów ludzi kina, filmy szły w miare sprawnie, ale nie ma sie co dziwić skoro duża część opisów była typu "kocham Brada Pittta" czy " Banderas jest najprzystojnieszy na świecie", lub na możliwość uzupełniania filmografii o 10 filmów, dadawano jeden, sprawdzający musiał albo uzupełnić pozostałe 9 (a to jest czas) albo odrzucić taki opis.
A dodawanie teraz...już gdzieś na forum Rednacz pisał że jest to jeszcze w fazie roboczej i jak już będzie ok to będzie to trwało krócej, i pewnie w kolejności chronologicznej :-)