Codziennie od około 18 do późnej nocy strony na portalu ładują się po kilka minut. Zwariować można... Wszystko inne śmiga, tylko nie filmweb. I nie wiem czy to wina samego portalu, czy ten cały funbox, który mam od niedawna to syf do kwadratu :/

voler1

Nie tylko tobie. Jakieś problemy z serwerami pewnie. Ja już sprawdzałem na różnych komputerach i łączach. Wszędzie ten sam problem.

użytkownik usunięty
voler1

to znaczy że cos grzebią i za jakiś czas się dowiemy przy czym :)

voler1

Mam podobnie niestety, żenada krótko mówiąc ;-)

voler1

Porażka. Zakładka "Mój Filmweb" w ogóle się nie wczytuje a wejście na profil trwa około minuty.

voler1

Mi to przed chwilą nawet jakiś dziwny błąd wyskoczył. A muli o każdej porze dnia. Jak już coś robią, to mam nadzieję, że przywrócą "Oglądane seriale" do widoku w profilu.

voler1

Dokładam się do tematu. Odkąd filmweb zmienił "NIBY" na lepsze swoją stronę zaczęły się problemy ! Czy ludzie nie potrafią zrozumieć, że nie zawsze co nowe jest lepsze ? Trzeba takie coś siłą do głowy wbić żeby zrozumieć ?
Żenada, tak jak korzystanie z tej strony było wielka przyjemnością od niedawna czyli od "zepsucia" tej strony stało się to porażką !
Przywróćcie stary filmweb, a nie pseudo windowsowskie badziewie dajecie!

voler1

Wszystko się sypie. Co chwilę wyskakuje komunikat "serwis chwilowo niedostępny" albo dla odmiany przy wejściu na stronę jakiegoś filmu elementy strony są porozrzucane gdzieś na boki lub stłoczone jeden na drugim.

Mercyful85

Mylisz się ! Jest dobrze !
Przed chwilą sprawdziłem, i już mogę wejść na mój profil, naprawdę !
Hurra, jest zajebiście ;-)))

emil

Fakt. Teraz jest dobrze, co nie oznacza, że cały czas dobrze było... i nie znaczy też niestety że już dobrze pozostanie... ale co tam, cieszmy się, że w końcu o pierwszej w nocy z tego portalu da się korzystać ;)

Mercyful85

Z mojej strony był lekki sarkazm, niech inni wiedzą, że go wyczułeś ;-)
Faktem jest, że jest lepiej i miejmy nadzieję, że zawsze już będzie lepiej ;-)

użytkownik usunięty
emil

Ale niektóre awarie tutaj i błędy są świetne. Wczoraj trafiła mi się jedna z gatunku tych ulubionych: dodaję zdjęcie do osoby (kobieta) i niby wszystko ok, dodaję do odpowiedniego profilu, zapisuję kontrę, wchodzę w oczekujące materiały i mam zdjęcie dodane do osoby Piotr Boruta. :D

voler1

Ja dodatkowo dostaję bonus: kiedy wchodzę na stronę jakiegoś filmu pojawia mi się okno logowania (mimo, że zalogowana jestem) plus komunikat: "jesteś zalogowany, wyloguj się" :)

Paskwalina

Mi od nowego roku cały czas zamula i dodatkowo często jak oceniam filmy to wyskakuje mi błąd co skutkuje tym, że muszę odświeżyć stronę i od nowa zagłosować. A jak chce sprawdzić coś na temat filmu to spokojnie mogę iść się wysikać bo i tak zdążę zanim się wczyta.