Codziennie od około 18 do późnej nocy strony na portalu ładują się po kilka minut. Zwariować można... Wszystko inne śmiga, tylko nie filmweb. I nie wiem czy to wina samego portalu, czy ten cały funbox, który mam od niedawna to syf do kwadratu :/
Nie tylko tobie. Jakieś problemy z serwerami pewnie. Ja już sprawdzałem na różnych komputerach i łączach. Wszędzie ten sam problem.
Mi to przed chwilą nawet jakiś dziwny błąd wyskoczył. A muli o każdej porze dnia. Jak już coś robią, to mam nadzieję, że przywrócą "Oglądane seriale" do widoku w profilu.
Dokładam się do tematu. Odkąd filmweb zmienił "NIBY" na lepsze swoją stronę zaczęły się problemy ! Czy ludzie nie potrafią zrozumieć, że nie zawsze co nowe jest lepsze ? Trzeba takie coś siłą do głowy wbić żeby zrozumieć ?
Żenada, tak jak korzystanie z tej strony było wielka przyjemnością od niedawna czyli od "zepsucia" tej strony stało się to porażką !
Przywróćcie stary filmweb, a nie pseudo windowsowskie badziewie dajecie!
Wszystko się sypie. Co chwilę wyskakuje komunikat "serwis chwilowo niedostępny" albo dla odmiany przy wejściu na stronę jakiegoś filmu elementy strony są porozrzucane gdzieś na boki lub stłoczone jeden na drugim.
Mylisz się ! Jest dobrze !
Przed chwilą sprawdziłem, i już mogę wejść na mój profil, naprawdę !
Hurra, jest zajebiście ;-)))
Fakt. Teraz jest dobrze, co nie oznacza, że cały czas dobrze było... i nie znaczy też niestety że już dobrze pozostanie... ale co tam, cieszmy się, że w końcu o pierwszej w nocy z tego portalu da się korzystać ;)
Z mojej strony był lekki sarkazm, niech inni wiedzą, że go wyczułeś ;-)
Faktem jest, że jest lepiej i miejmy nadzieję, że zawsze już będzie lepiej ;-)
Ale niektóre awarie tutaj i błędy są świetne. Wczoraj trafiła mi się jedna z gatunku tych ulubionych: dodaję zdjęcie do osoby (kobieta) i niby wszystko ok, dodaję do odpowiedniego profilu, zapisuję kontrę, wchodzę w oczekujące materiały i mam zdjęcie dodane do osoby Piotr Boruta. :D
Ja dodatkowo dostaję bonus: kiedy wchodzę na stronę jakiegoś filmu pojawia mi się okno logowania (mimo, że zalogowana jestem) plus komunikat: "jesteś zalogowany, wyloguj się" :)