https://www.press.pl/tresc/46022,pawel-bochenek-i-krzysztof-michalowski-awansowa li-do-zarzadu-filmwebu
adresy e-mail:
kmichalowski@filmweb.com
pawel@filmweb.com
(i prawdopodobnie) artur@filmweb.com, agortych@filmweb.com lub arturgortych@filmweb.com
Albo PW do Usera 001:
http://www.filmweb.pl/user/001
A co tam chcesz. Że zapraszasz na kawę z polonem jak będą w Jukeju czy cokolwiek...
Ludzie chcą słać protesty, to wskazuję do kogo, bo molestują biednego Walkiewicza.
Hehe
Mam pytanie bo korzystam z tableta, a nie widze na dole zakladki ,,dodaj serial" bylbys tak mily i podrzucił linkiem, prosze.
E tam. Jak nikt nie protestuje, to góra jest zadowolona i myśli,że wszystko jest cacy. Warto protestować, bo a nuż któremuś żyła pęknie i stwierdzi: "No dobra, bo nie wytrzymie. Poprawię im to." Warto nękać nawet jeśli niewinnych Walkiewiczów, bo taki Walkiewicz może iść do zarządu i naskarżyć, że żyć mu nie dają, a wtedy kto wie, może coś się zmieni. A najbardziej warto truć znajomym, którzy pracują w Filmwebie: redaktorom, informatykom, werom, administracji, bo narzekania na forum zarząd może uznać za trolling, ale jak im pracownicy zaczną jojczyć, że znajomi są niezadowoleni i że im zawracają głowę, to znowuż, kto wie...
No niby nie dadzą, ale zawsze jest to jakiś głos społeczności. Niech wiedzą, że zchrzanili
Takie moje zdanko ;)
Pierwszy obrazek po zapytaniu wujka Gugla o słowo "szlachetny":
http://www.jaroslawwlazly.boo.pl/duze.php?id=293&kat=atlas_11
Imponujące poroże, panie Gortych.
Niektórzy mianem "rogów" określają imponujące zakola^. Pamiętam do dziś Pana zdjęcie profilowe.
Pozdrawiam przeserdecznie.
Hahaha... Chyba jednak słabo pamiętasz, bo zakoli nie mam po dziś dzień, pomimo 40 dych na karku.
Jak tam dzisiejsza randka z Twoją "dziewczyną", Stiflerku? Pupa nie boli?
Ma Pan nawet takie stringi z resztki włosów na głowie. To pewnie od tych dziesięciominutowych szarży. Pozdrawiam serdecznie.
:-D
Ale dość o mnie, mów jak Twój dzisiejszy "romans", bo tak to nazywasz jak pamiętam, z Dildonią.
https://www.youtube.com/watch?v=83_IJ3LsV2I
Nie koresponduję z Pana platoniczną(rozumiem, że w dziesięć minut się Pan nie umówi) miłością. Zaszło jakieś niesłychane nieporozumienie.
Pozdrawiam serdecznie.
Filmweb nie kłamie - to najlepszy portal w Internecie - sam tak pisałeś. Skoro mówi, że jesteś jak Stifler, to wie co mówi. Nie ma tu żadnego nieporozumienia. W głębi duszy na pewno pragniesz kąpieli w szampanie.
https://youtu.be/J0BMTchMJVk?t=2m04s
Raczej Panu z jego szczegółowymi opisami swoich osobistych upodobań oraz westchnień wobec Pana Stiflera.
Pan sobie pozwala na takie dziesięciominutowe przebieżki. Pozdrawiam serdecznie.
Dobra, Stifler, wracaj do Dildonii, ja zmykam, bo się już nudny zrobiłeś.
Tu masz odpowiedź, żebyś sobie słabych zwojów nie przeciążał o tak późnej porze:
"Proszę zmykać na swoje 10 minut do tej Pańskiej Dildonii, Panie miłośniku Pana Stiflera, bo rzeczywiście stał się Pan nudny. Pozdrawiam serdecznie."
Zgorzkniał Pan nieco, gdy właśnie upłynęło kolejne dziesięć minut. To być istne borderline. Pozdrawiam serdecznie.
No widzisz, biedaku? Mówiłem - skorzystaj z gotowej podpowiedzi? Mówiłem? A Ty nie - próbowałeś być ambitny i chciałeś koniecznie wycisnąć coś z wyraźnie nadwyrężonego umysłu. I co? I już nawet umiejętność pisania zgodnie z regułami gramatyki Ci zanikła:
"To być istne borderline."
To być objaw Twoja mózga ma dość udawanie jesteś bardziej inteligentny niż na rzeczywistość.
Może tym razem się posłuchasz dorosłych. Odpowiedź:
"Przykro mi, że Pana mózg już nie nadąża za moimi wybitnie inteligentnymi ripostami, ale trudno się temu dziwić, skoro co 10 minut musi odpoczywać. Pozdrawiam serdecznie."
Widać ciągłe wspominanie o Stiflerze tak działa. Biedny Szambi jest w stanie permanentnego podniecenia od dwóch dni.
A nic.
Pamietam Twoje profilowe poprzednie o ktorym wspomina Pan Szambelan, musiało być stare, bo nie wygladałeś na nim na 42lata :).
To ze "stringami z resztki włosów na głowie"? :-D
No miało parę latek, bo nigdy go nie zmieniałem. Ale ogólnie to ludzie dają mi sporo mniej niż mam.
:)
Przecież to żarcik :)
Ale fajnie jeżeli dają Ci mniej lat :)
A o dowod zdarza się im pytac czy posiadasz?
Przecież wiem! :)
"A o dowod zdarza się im pytac czy posiadasz?"
No nie, aż tak to nie. Nie mam już pryszczy jak Szambelan.
Dlatego, że Pan nie pracuje. Mało który pracodawca zgodziłby się na przerwę co dziesięć minut. Pozdrawiam przeserdecznie.
Dlatego nie mam pryszczy, że nie pracuję? Mylisz się, kochanieńki. Nie mam pryszczy, bo już wyrosłem. Jak przekroczysz 20-stkę, to może też znikną.
Odpowiedź:
"Nie wiem czy jak Pan przekroczy 20-stkę to Panu znikną pryszcze, skoro Pan musi wszystko przerywać co 10 minut. Pozdrawiam przeserdecznie."
Mówimy tu o Pana stringach z włosów, Panie Stiflerofilu.
Wiele osób łysieje w wyniku stresu. Pan sobie tylko przez czterdzieści lat siedzi w domu, a ostatnie lata spędza na trollowaniu na FilmWebie, pisząc jak tu jest źle i jak to trzeba stąd od uciekać.
Pozdrawiam serdecznie.
"i jak to trzeba stąd od uciekać"
I voila... Słuchaj się starszych na przyszłość, jak Ci dobrze radzą.