Zmienili kolejność zauważyliście teraz jest widoczne na dole strony wolałem z boku a wy ?

Ruben_fw

Bardzo istotna zmiana, dzięki niej funkcjonalność filmwebu została znacznie poprawiona!

Anthrax91

Jeszcze jedno powiadomienia są jak ktoś polubi ocenę serialu,filmu ale nie ma chyba powiadomienia jak ktoś polubi ocene postaci przynajmniej tego nie zauważyłem.

Ruben_fw

Zapewne zrobili miejsce na coś nowego.

Kate_Bennet

Ciekawe co wymyślą tym razem.

Kate_Bennet

"Zapewne zrobili miejsce na coś nowego."

Pewnie zwiastuny. ;->

Marac

Być może, chociaż to akurat żadna nowość.

Kate_Bennet

Toteż sobie drwię, nawiązując do ostatniej zamiany plakatów na zwiastuny.

Ruben_fw

Dzisiaj zauważyłem. Mi się podoba.

STAMiNA

Mi się podoba u dołu. Więcej ludzi widać, bardziej się to rzuca w oczy przez co pewnie zmotywuje nowych Filmwebowiczów do aktywnego uczestnictwa w społeczności portalu.

STAMiNA

Jak więcej ludzi widać? Czterech współtworzących tak jak było, żeby ich zobaczyć trzeba zjechać na sam dół strony, jak mi się nie zechce poczytać komentarzy o filmie to się tam nie zapuszczę.
Jedyna zmiana na plus jaką widzę to formułka: "Cieszymy się, że Ty też masz łeb pełen filmów i chcesz podzielić się swoją wiedzą z innymi. Niniejsza strona została utworzona dzięki takim jak Ty! Najwięcej treści dodali:"

Kate_Bennet

Kurde. Myślałem, że lista rozszerzy się do 6 osób. W sumie na dole jest więcej miejsca niż z boku po prawej w pasku.

Ruben_fw

Kompletnie mi się nie podoba :/

cold_dog

Zniechęciło mnie to do dodawania materiałów.

kryslav

Przed dodaniem czegoś wchodzę w materiały oczekujące żeby nie dublować. Niestety nie mogę z tego miejsca dodać materiału. Muszę znów cofnąć się na poprzednią i jeszcze raz szukać kontry do dodania. Nie mówię już o tym, że muszę przez całą stronę przejechać aby coś dodać. A na koniec mój nic widnieje nie w widocznym miejscu strony jak kiedyś, ale na samym dole...

cold_dog

O właśnie. Już mi się nawet nie chciało pisać, bo wiadomo, że debile tego nie poprawią.

Marac

Szkoda słów. Pamiętacie, jak kiedyś było, że twórcy widnieli po lewej stronie? To jeszcze X lat temu było i wg mnie to było najlepsze rozwiązanie.

kryslav

To mam na myśli http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_tTAAQO1GbH7Ts93sczkR8VqDFO4InXHE.jp g

kryslav

No wiadomo, że już od lat każda kolejna zmiana służy temu, żeby coś znowu spartolić.

Ruben_fw

Kurde jednak dobrze by było jakby na profilu widniała maksymalna liczba współtwórców w liczbie sześciu a nie czterech.