Zmienili kolejność zauważyliście teraz jest widoczne na dole strony wolałem z boku a wy ?
Jeszcze jedno powiadomienia są jak ktoś polubi ocenę serialu,filmu ale nie ma chyba powiadomienia jak ktoś polubi ocene postaci przynajmniej tego nie zauważyłem.
Mi się podoba u dołu. Więcej ludzi widać, bardziej się to rzuca w oczy przez co pewnie zmotywuje nowych Filmwebowiczów do aktywnego uczestnictwa w społeczności portalu.
Jak więcej ludzi widać? Czterech współtworzących tak jak było, żeby ich zobaczyć trzeba zjechać na sam dół strony, jak mi się nie zechce poczytać komentarzy o filmie to się tam nie zapuszczę.
Jedyna zmiana na plus jaką widzę to formułka: "Cieszymy się, że Ty też masz łeb pełen filmów i chcesz podzielić się swoją wiedzą z innymi. Niniejsza strona została utworzona dzięki takim jak Ty! Najwięcej treści dodali:"
Kurde. Myślałem, że lista rozszerzy się do 6 osób. W sumie na dole jest więcej miejsca niż z boku po prawej w pasku.
Przed dodaniem czegoś wchodzę w materiały oczekujące żeby nie dublować. Niestety nie mogę z tego miejsca dodać materiału. Muszę znów cofnąć się na poprzednią i jeszcze raz szukać kontry do dodania. Nie mówię już o tym, że muszę przez całą stronę przejechać aby coś dodać. A na koniec mój nic widnieje nie w widocznym miejscu strony jak kiedyś, ale na samym dole...
Szkoda słów. Pamiętacie, jak kiedyś było, że twórcy widnieli po lewej stronie? To jeszcze X lat temu było i wg mnie to było najlepsze rozwiązanie.