filmu "Wałęsa. Człowiek z nadziei" chciałabym bardzo grzecznie i uprzejmie poprosić. Aby
moderacja zaglądała od czasu do czasu na forum tego filmu i blokowała niezgodne z
regulaminem tematy oraz posty, obrażające aktorów, reżysera, użytkowników i inne postaci.
Miło by było nie przekopywać się przez 10 stron dziecinnego spamu aby porozmawiać i
podyskutować z normalnymi użytkownikami.
Nie jestem na tym portalu od 2 dni żeby nie wiedzieć, że istnieje taka opcja jak "zgłoś nadużycie"
nie mniej jednak szybka reakcja na prowokacyjne wypowiedzi była by mile widziana:D
Pozdrawiam S.

użytkownik usunięty
sentia

Hehe

No co? Grzecznie proszę:D

użytkownik usunięty
sentia

Wiem, ale zabawne, ze co jakis nowy glosny film się pojawi to od razy gimbusiarnia sie zlatuje.

Ja się dziwię, że "służby porządkowe filmwebu" nie działają już automatycznie w takich sytuacjach. Pamiętam jak rok temu był spam na "Jesteś Bogiem" to był horror.

użytkownik usunięty
sentia

Coz zmienne IP potrafi cuda zdziałać.

Przez automatycznie działanie miałam na myśli dedukcję że taki a nie inny film może wzbudzić zainteresowanie trolli i że logicznie by było wysłać tam kogoś kto by od czasu do czasu robił czystki.

użytkownik usunięty
sentia

W sumie na inne mozna porozmawiac o tym filmie. Predzej tam blokna mimo, iz nie bylo by zapewne klotni.

:D

użytkownik usunięty

Normalne. Zawsze to samo. Właśnie zgłosiłam przed chwilą jeden temat i już zablokowali.

użytkownik usunięty

Uwielbiam niektóre tematy.

użytkownik usunięty

Przekroczyłeś swój wyznaczony poziom. Jesteś niesłowny.

użytkownik usunięty

Wiem sorry.

użytkownik usunięty

"Sorry" to mówią bachory!
(Wybacz, nie mogłam się powstrzymać. Mam dziś doskonały humor ;) )

użytkownik usunięty

Ale na drugi nie ide.

...a zgredowisko mówi "Sorzysko"!

użytkownik usunięty
sentia

Weszłam tam i się wystraszyłam mocno.

Ano..

sentia

"Dopóki nie skorzys­tałem z In­terne­tu, nie wie­działem, że na świecie jest ty­lu idiotów." - Stanisław Lem

sentia

Ja również tam weszłam z ciekawości, tragedia. Tam większość tematów spokojnie można nazwać trollingiem i je usunąć. Muszę przyznać, że takiego bagna na filmwebie jeszcze nie widziałam...

Zastanawia mnie dlaczego już udostępniono opcję oceniania? Film w kinach pojawi się dopiero 4 października. Wątpię, aby te 284 osoby, które film już oceniły, widziały go na festiwalach czy pokazach przedpremierowych... Z drugiej strony, jak ktoś chce dać 1 bez oglądania, to dwa tygodnie różnicy pewnie mu nie zrobi. Co za ludzie.

sentia

CZY KTOŚ MNIE W OGÓLE CZYTA:P
Niech ktoś tam wpadnie i zrobi porządek.

sentia

ja czytam :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
sentia

Sentiu droga, czy zamierzać zostać następną filmwebową kapustą ?

Napisz , że dorwała cię jesienna depresja a sam temat jest tylko wynikiem skłonności dziewcząt do figlowania.
Bardzo proszę nie idż tą drogą. Nie rań mi serca !!!

HRA

Będę

sentia

co będę ?
będziesz serce mi raniła, czy kapustą będziesz ?

w sumie na jedno wychodzi

HRA

Będę zgłaszać spam po prostu

sentia

czyli staniesz sie pospolitą donosicielką.

Nie pozostaję mi nic innego jak cichutko się oddalić i pozdrowić serdecznie po katolicku.

HRA

Tłumacz sobie to jak chcesz. I tak do mnie wrócisz

sentia

bom miętki jest, a ty jak wszystkie niegodziwe białogłowy to wykorzystujesz. Nie mów przynajmniej nikomu, że ze mnie taki pantofelnik, bo wezmą mnie na jezyki.

HRA

Nikomu nie powiem Hrabciu:*

sentia

Kasowane sa wulgarne komentarze i tematy przeciwnikow i krytykow Walesy, ok, rozumiem. Ale dlaczego nikt nic nie robi z tematami, ktore powstaja, by zwyzywac np. od bydla ludzi kwestionujacych zetelnosc historyczna firmy Wajdy i legendy Walesy? Jeszcze podwojna moralnosc czy juz przemysl pogardy?

sentia

Dlaczego ten kloaczny temat: http://www.filmweb.pl/film/Wa%C5%82%C4%99sa.+Cz%C5%82owiek+z+nadziei-2013-608184 /discussion/Uwaga+uwaga.+Konkurs%21+Wymy%C5%9Blamy+inny+tytu%C5%82+dla+tego+wiek opomnego+dzie%C5%82a.,2243430 przez kilka tygodni nie został zablokowany a moderacja toleruje jego rozrastanie się??

Raze

Co innego konstruktywna krytyka a co innego zwykły chamski trolling