Dlaczego nie ma skrzynki wysłanych wiadomości na tym portalu? Dlaczego? Czy jest to aż tak
wielkie i drogie przedsięwzięcie logistyczne aby dodać głupią skrzynkę nadanych wiadomości?
Żeby było wiadomo co się dzieje a nie wysyłasz coś i ginie to w nicości, potem dostajesz
odpowiedź bez reszty korespondencji i jest chaos...
Ale ja wiem że było milion takich tematów. Może jak bd 1 000 001 to ktoś się tym zainteresuje.
Podbijam. Przydałoby się jak na normalnej poczcie, wiadomości wysłane i raporty doręczeń, bo tak to trzeba przy każdej wysłanej wiadomości, jeszcze się upewniać czy doszła. Trochę to uciążliwe jest, tak samo limity z długością wiadomości.
o tak! koniecznie coś trzeba z tym zrobić, bo np. trudno określić czy na pewno wiadomość dotarła....dobrze też wiedzieć o czym pisało się wcześniej w korespondencji (czyli w celach przeglądu)
W ogóle sekcja wysyłania wiadomości to niezła porażka - nie dość, że wysyłać cokolwiek można dopiero gdy uzbierasz ileś tam punktów, to jeszcze brak wglądu we wcześniejsze, wysłane wiadomości (historia korespondencji) .
a po co mam specjalnie zapisywać w notesie, skoro od tego powinna być skrzynka wiadomości? Dla tej dysfunkcji nie znajduję żadnego wytłumaczenia.
"Zawsze można sobie zapisać treść wiadomości w notesie jaki problem."
Eeee.... zapomniałeś o uśmieszku?
Jeśli Ty tak na poważnie, to czemu nie prowadzisz bazy filmów w notesie?
Zrozumcie, że póki nie zmieni się zarząd Filmwebu dalej będzie ta nędza na portalu. Oni nie widzą nic innego oprócz mamony płynącej od reklamodawców.