WYSŁANE?????????

użytkownik usunięty

Dlaczego nie ma skrzynki wysłanych wiadomości na tym portalu? Dlaczego? Czy jest to aż tak
wielkie i drogie przedsięwzięcie logistyczne aby dodać głupią skrzynkę nadanych wiadomości?
Żeby było wiadomo co się dzieje a nie wysyłasz coś i ginie to w nicości, potem dostajesz
odpowiedź bez reszty korespondencji i jest chaos...

Hasło do szukajki:

wysłane

użytkownik usunięty
patkot28

Ale ja wiem że było milion takich tematów. Może jak bd 1 000 001 to ktoś się tym zainteresuje.

To mogłeś się pod którymś z nich podpisać. Zakładanie kolejnych tematów wbrew pozorom nic nie da.

użytkownik usunięty
patkot28

Komentarz zginie w morzu innych. Ten temat zresztą też. Może masz rację.

patkot28

''Zakładanie kolejnych
tematów wbrew pozorom nic
nie da.''

Prawda. I tak nic, do Was nie dociera.

Podbijam. Przydałoby się jak na normalnej poczcie, wiadomości wysłane i raporty doręczeń, bo tak to trzeba przy każdej wysłanej wiadomości, jeszcze się upewniać czy doszła. Trochę to uciążliwe jest, tak samo limity z długością wiadomości.

Kliknij "lubię to" przy filmie jakiegoś szefa, to pewnie nad tym pomyślą ;)

Powinna być skrzynka nadawcza tal jak w e mailu.

o tak! koniecznie coś trzeba z tym zrobić, bo np. trudno określić czy na pewno wiadomość dotarła....dobrze też wiedzieć o czym pisało się wcześniej w korespondencji (czyli w celach przeglądu)

W ogóle sekcja wysyłania wiadomości to niezła porażka - nie dość, że wysyłać cokolwiek można dopiero gdy uzbierasz ileś tam punktów, to jeszcze brak wglądu we wcześniejsze, wysłane wiadomości (historia korespondencji) .

KotArystokrata

Zawsze można sobie zapisać treść wiadomości w notesie jaki problem.

Ruben_fw

a po co mam specjalnie zapisywać w notesie, skoro od tego powinna być skrzynka wiadomości? Dla tej dysfunkcji nie znajduję żadnego wytłumaczenia.

KotArystokrata

Powinna być a nie ma nie moja wina

Ruben_fw

"Zawsze można sobie zapisać treść wiadomości w notesie jaki problem."

Eeee.... zapomniałeś o uśmieszku?
Jeśli Ty tak na poważnie, to czemu nie prowadzisz bazy filmów w notesie?

Marac

10/10

Ruben_fw

Zrozumcie, że póki nie zmieni się zarząd Filmwebu dalej będzie ta nędza na portalu. Oni nie widzą nic innego oprócz mamony płynącej od reklamodawców.

KotArystokrata

To jest temat tak stary jak FW

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem