Jak to jest (komp mi szaleje i nie znalazłam) z weryfikacją obsady do serialu?
Obsady do filmów co dawałam później niż do serialu już są zweryfikowane, a do serialu nie.
Czy to jakoś inaczej się odbywa?
Jeśli były tam inne kontry, które schodzą szybciej, a osoba weryfikująca ma odpowiednie uprawnienia to może zweryfikować wszystko co czeka do tego serialu.
Już mam zaakceptowany zarys fabuły do tego serialu, gatunek, stronę i coś tam jeszcze i to już od jakiegoś czasu, a obsada od maja czeka.
Odwrotnie przy tych filmach musiało już coś być, niekoniecznie dodane przez ciebie lub będą miały wkrótce polską premierę.
No fakt, że ten serial u nas nie jest znany i ja praktycznie wsio tam robiłam, bo nawet mimo, że już trwał sezon 1 to nic o tym nie było.
Jak pisałam chyba tylko ja to oglądam ;)
U mnie pierwsza jest z 12 kwietnia, mimo to w zeszłym tygodniu zeszła mi obsada, która została dodana i zweryfikowana w tym samym dniu, bo znajdowała się przy niej już od miesiąca również dodana przeze mnie data premiery. Możesz spróbować dodać do serialu jakiś inny materiał może sprawdzą szybciej.
Serial też nie ma polskich napisów, a wiem, że ktoś przez to tego nie ogląda.
Chyba muszę się nauczyć napisy robić ;)
Obsady mają bardzo długi czas oczekiwania na weryfikacje. Szczegóły pod tym linkiem -> http://www.filmweb.pl/contrib/status
Hmmmmmmmmmmmm albo jestem ślepa, albo nie widzę "serial: obsada" ;)
Film obsada jest, ale serialu nie widzę.
To działa tak samo. Mi pewna obsada czeka już od kwietnia przy filmie, przy serialach może ale nie musi być podobnie. To kwestia tego czy dany weryfikator zrobi coś szybciej niż inny.