Dzisiaj dodawałam obsadę i zgodnie z rozsądnym zwyczajem zapisałam kontrę po częściowym wypełnieniu formularza, po czym kontynuowałam pracę, zapisując stopniowo aż do 20 elementów. Okazuje się jednak, że filmweb zrobił się teraz tak nadgorliwy, że zaczął automatycznie sprawdzać moją kontrę już po pierwszym zapisie 5 elementów i nic co było dalej się nie zapisało. Kontra jest zablokowana do weryfikacji przez człowieka tylko z tymi 5 elementami a mnie nie wrócił limit i nie mogę zrobić drugi raz tego co już zrobiłam a co się rozpłynęło w powietrzu. Nie żebym narzekała, kolejki są mniejsze i kontry schodzą, ale żeby schodziły zanim zdążą być zrobione to już chyba przesada... Nie jestem przyzwyczajona do takiej nadgorliwości na tym portalu ;)

Alee

Serio? W przeciągu trzech miesięcy z automatu miałam sprawdzone dwie kontry, z gatunków. Przez cały grudzień ani jednej. Niektórzy to sobie pożyją :)

Paskwalina

Ja mam nawet kontrybucje z 2015 czekające na weryfikację (nowe osoby z lutego 2016 i "pozostałe tytuły", w tym najstarszy z sierpnia 2015). Bez sensu to jest, odechciewa się cokolwiek robić kiedy weryfikacja trwa tak długo.

Sirielle

Też mam z 2015 ;)

Alee

Też mi raz się tak zdarzyło. Kontra czeka i będzie odrzucona ze względu na brak poprawki w większości zapisanych elementów. Zablokowali mi ją chyba bezpośrednio po zapisaniu a akurat było przed 00.00 i nie miałem czasu dokończyć. Chciałem się za nią zabrać od rana ale zblokowana.