Gdzie się podziewają weryfikatorzy?! Niegdyś choć kilka razy w tygodniu były sprawdzane jakiekolwiek materiały, a teraz? Niech ktoś zrobi nabór werów, bo portal zaczyna być "zacofany". Niektóre moje kontry oczekują nawet od 21 lutego 2015 roku!
Portal trzyma się dobrze i z tego co kojarzę to zaraz po IMBD największy tego typu portal na świecie, a przynajmniej tak niedawno donosiły statystyki
Największy filmowy serwis w Polsce, jeden z większych w polskim internecie, ale szczerze to nie wiem jakim cudem..
- pańszczyzna najniższych szczebli, ewentualnie za DVD,
- brak poważnego traktowania z "góry",
- kolejki w kontrybucjach jak za komuny,
- brak konsekwencji w dodawanych materiałach,
- zero porozumienia między władzą a użytkownikami.
Oczywiście jest tego więcej, ale to najszybciej przyszło mi do głowy. Naprawdę czasami dziwię się, jak to wszystko jeszcze funkcjonuje...
Tak z ciekawości sprawdziłem u siebie i kontrybucje dodane między 16 lutego a 21 grudnia 2015 roku, to same kontry z pozostałymi tytułami :)
Ja mam dwie kontry "pozostałe tytuły" z lutego i marca 2015 roku. Tego podobno nikt nie sprawdza. xD
Przypadek to dobre słowo. U mnie się raz zdarzyło, że sprawdzili 2 miesiące po dodaniu, w dodatku do jakiegoś filmu telewizyjnego klasy B. Nie wiem jakim cudem.
Bardzo możliwe, że ktoś przed tobą dodał jakąś kontrybucję do tego tytułu. Nadszedł czas jej weryfikacji i weryfikator przyklepał przy okazji i twoją kontrę, bo miał akurat takie uprawnienia :)
No i fajnie ;p Zostało mi ich już tylko 25 i czekam aż ktoś się za nie ostatecznie weźmie. Nie mam ochoty już więcej się z tym cackać.
O jezu, a ja myślałem, że mój materiał do pozostałych tytułów z maja 2015 w koncu sprawdzą, a tu chyba jeszcze z kolejny rok poczekam...
A co to ma teraz wspólnego? Poruszam temat dlatego, że portal robi się zacofany - wiele filmów nie ma dodanych obsad, opisów, mimo że kontry powstały już kilka miesięcy temu a nie tego, że do życia potrzebne mi kolejne punkty, które nie dają mi nic poza satysfakcją.