Gdzie się podziewają weryfikatorzy?! Niegdyś choć kilka razy w tygodniu były sprawdzane jakiekolwiek materiały, a teraz? Niech ktoś zrobi nabór werów, bo portal zaczyna być "zacofany". Niektóre moje kontry oczekują nawet od 21 lutego 2015 roku!

theszymonfilipiak

:D

Stary. Ktoś z jajami musi kupić ten portal.

STAMiNA

Portal trzyma się dobrze i z tego co kojarzę to zaraz po IMBD największy tego typu portal na świecie, a przynajmniej tak niedawno donosiły statystyki

theszymonfilipiak

weryfikatorzy zaczynają mieć totalnie w nosie ten serwis? :v
nie jest dobrze...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
STAMiNA

Największy filmowy serwis w Polsce, jeden z większych w polskim internecie, ale szczerze to nie wiem jakim cudem..
- pańszczyzna najniższych szczebli, ewentualnie za DVD,
- brak poważnego traktowania z "góry",
- kolejki w kontrybucjach jak za komuny,
- brak konsekwencji w dodawanych materiałach,
- zero porozumienia między władzą a użytkownikami.

Oczywiście jest tego więcej, ale to najszybciej przyszło mi do głowy. Naprawdę czasami dziwię się, jak to wszystko jeszcze funkcjonuje...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
theszymonfilipiak

Tak z ciekawości sprawdziłem u siebie i kontrybucje dodane między 16 lutego a 21 grudnia 2015 roku, to same kontry z pozostałymi tytułami :)

Ziggy

Ja mam dwie kontry "pozostałe tytuły" z lutego i marca 2015 roku. Tego podobno nikt nie sprawdza. xD

STAMiNA

Czasem ktoś sprawdzi. Pewnie przez przypadek :)

Ziggy

Przypadek to dobre słowo. U mnie się raz zdarzyło, że sprawdzili 2 miesiące po dodaniu, w dodatku do jakiegoś filmu telewizyjnego klasy B. Nie wiem jakim cudem.

mistrzyniF1

Bardzo możliwe, że ktoś przed tobą dodał jakąś kontrybucję do tego tytułu. Nadszedł czas jej weryfikacji i weryfikator przyklepał przy okazji i twoją kontrę, bo miał akurat takie uprawnienia :)

Ziggy

No i fajnie ;p Zostało mi ich już tylko 25 i czekam aż ktoś się za nie ostatecznie weźmie. Nie mam ochoty już więcej się z tym cackać.

STAMiNA

O jezu, a ja myślałem, że mój materiał do pozostałych tytułów z maja 2015 w koncu sprawdzą, a tu chyba jeszcze z kolejny rok poczekam...

Ziggy

A te kontry najłatwiej się sprawdza - gdyby byli nowi werzy pewnie od tego by zaczęli.

theszymonfilipiak

masz trzy łby, więc raczej nie masz powodów do narzekań

Kontraband

A co to ma teraz wspólnego? Poruszam temat dlatego, że portal robi się zacofany - wiele filmów nie ma dodanych obsad, opisów, mimo że kontry powstały już kilka miesięcy temu a nie tego, że do życia potrzebne mi kolejne punkty, które nie dają mi nic poza satysfakcją.

theszymonfilipiak

tyle, że więcej szarych łbów już nie zdobędziesz

sam widzę, że kiedyś kontry szły szybciej, a teraz idą wolniej, albo bardzo wolno, no ale to już kwestia, która jest poza nami, u części werów entuzjazm wygasł (a to raczej tylko społeczna funkcja) więc jest, tak jak jest i nie zmienimy tego