Ok, zaczynam dostawać szału. Klikam "zaloguj" - wczytywanie trwa ponad minutę. Klikam opcje: wczytywanie minutę. ZA KAŻDYM RAZEM ! Jak chcę kogoś usunąć ze znajomych to klikam jak głupi usuń po 10 razy i nic. Film mam ocenić to co jakiś czas cuda typu "wystąpił błąd". I nie ma znaczenia ani komp, ani przeglądarka, ani cokolwiek. Błagam zróbcie z tym coś bo to jest tragedia...

Wingo

Mam tak samo. Gdy chcę zmienić ocenę filmu, czekam godzinę aż się załaduje a potem wyskakuje ''wystąpił błąd'' a tydzień temu miałem totalny rozgardiasz w najwyżej ocenionych. Trochę to uporządkowałem ale już nie będzie tak jak sobie ułożyłem. Czy mogliby skończyć ciągłe ulepszanie tej strony?

Wingo

Do tego vote error w serialach coś częściej niż zwykle.

Wingo

Strona muli i fiksuje od jakichś dwóch tygodni, administracja odpowiedzialna na problemy z serwisem najwyraźniej wymarła, albo wyjechała na zmywak do Anglii.

Wingo

Nie wiem czy zauważyliście jakie pudrowanie odchodzi ? Wszystko się wali, ale znajomi pod naszym zdjęciem to teraz kółeczka a czcionka naszego "on line" jest delikatniejsza. Bardzo ważna zmiana! Kolosalne usprawnienie!

mojekonto1

Zmiana kolosalna - pokoleniowa! Jak zawsze pomysł zapożyczono - tym razem z pinterest.com .

mojekonto1

Warto było czekać i znosić cierpliwie i pokornie wszelkie niedogodności. Dziękujemy ci, Filmwebie!

mojekonto1

O ile dobrze widzę, delikatnie zmienił się też odcień zieleni tego paska online, ale mogę się mylić :)

użytkownik usunięty
Mercyful85

Mnie też się wydaje że się zmienił odcień. Krok milowy do przodu ;]

Czyli mam potwierdzenie od kobiety, że nie jestem kompletnym daltonistą ;)

użytkownik usunięty
Mercyful85

Tak:) Jeszcze czcionka "online" jakby cieńsza, i na profilu widzę że niektorym wygasiło się "recenzje" i "blog", heh.

Czcionka jest za mała i napis online wydaje się być za blisko górnej krawędzi paska, poza tym lepiej się czuję w kwadraciku niż w kółeczku :)

mojekonto1

Czas logowania się na stronę: 1,5 minuty...

mojekonto1

Z zakładki "chcę zobaczyć" został wreszcie usunięty czarny kolor na dole listy. Chyba , że zostało to naprawione wcześniej a ja dopiero teraz zauważyłem.

GarvinSitho

Było, kilka tygodni wcześniej.

mojekonto1

Ja nie widzę ktorzy znajomi są online,bezsens totalny te nowe 'ulepszenia' ;/

Wingo

Nie działa teraz "aktywność". Gdy daję "aktywność" to pokazuje mi po prostu listę znajomych. Swoją drogą nie widać kto jest obecnie online. Błędów jest naprawdę sporo.

chop

Ale za to avatarki są w fikuśnych kółeczkach, malkontencie Ty jeden!

Wingo

Problem z długim czasem ładowania strony logowania nie powinien już występować.

Wizarrd

U mnie już jest ok. Właśnie się zdziwiłam, bo wcisnęłam "zaloguj" i chciałam przełączyć na inną kartę, bo wiedziałam, że sobie poczekam. A tu taka niespodzianka, załadowało się od razu :)

Wizarrd

Teraz jest dobrze ;)

Wizarrd

Zgadza się. Wielkie dzięki!
Jeszcze tylko zróbcie porządek przy ocenianiu filmu (wystąpił błąd), i będzie wszystko grało.

morgoth_1973

Morgoth, nie jest dobrze. Aplikacja "nie przegap w TV" wyświetla filmy, które już oglądałem a nie mam zaznaczone, ze chciałbym obejrzeć ponownie. Pisałem z tym do nich zarowno tu jak i na facebook. NIC. NUL. Zero odzewu. Reakcji a wreszcie odpowiedzi do szanownego użytkownika jakim jestem od 10 i ponad 10 LAT na tejże stronie. Jop wasza zaje.. mać :)

djadamus

Nigdy tego nie używam, więc nic mi to nie mówi. Ale pewnie jest dużo więcej podobnych problemów o których nie wiem.