Ok, zaczynam dostawać szału. Klikam "zaloguj" - wczytywanie trwa ponad minutę. Klikam opcje: wczytywanie minutę. ZA KAŻDYM RAZEM ! Jak chcę kogoś usunąć ze znajomych to klikam jak głupi usuń po 10 razy i nic. Film mam ocenić to co jakiś czas cuda typu "wystąpił błąd". I nie ma znaczenia ani komp, ani przeglądarka, ani cokolwiek. Błagam zróbcie z tym coś bo to jest tragedia...
Mam tak samo. Gdy chcę zmienić ocenę filmu, czekam godzinę aż się załaduje a potem wyskakuje ''wystąpił błąd'' a tydzień temu miałem totalny rozgardiasz w najwyżej ocenionych. Trochę to uporządkowałem ale już nie będzie tak jak sobie ułożyłem. Czy mogliby skończyć ciągłe ulepszanie tej strony?
Strona muli i fiksuje od jakichś dwóch tygodni, administracja odpowiedzialna na problemy z serwisem najwyraźniej wymarła, albo wyjechała na zmywak do Anglii.
Nie wiem czy zauważyliście jakie pudrowanie odchodzi ? Wszystko się wali, ale znajomi pod naszym zdjęciem to teraz kółeczka a czcionka naszego "on line" jest delikatniejsza. Bardzo ważna zmiana! Kolosalne usprawnienie!
O ile dobrze widzę, delikatnie zmienił się też odcień zieleni tego paska online, ale mogę się mylić :)
Tak:) Jeszcze czcionka "online" jakby cieńsza, i na profilu widzę że niektorym wygasiło się "recenzje" i "blog", heh.
Czcionka jest za mała i napis online wydaje się być za blisko górnej krawędzi paska, poza tym lepiej się czuję w kwadraciku niż w kółeczku :)
Z zakładki "chcę zobaczyć" został wreszcie usunięty czarny kolor na dole listy. Chyba , że zostało to naprawione wcześniej a ja dopiero teraz zauważyłem.
Nie działa teraz "aktywność". Gdy daję "aktywność" to pokazuje mi po prostu listę znajomych. Swoją drogą nie widać kto jest obecnie online. Błędów jest naprawdę sporo.
U mnie już jest ok. Właśnie się zdziwiłam, bo wcisnęłam "zaloguj" i chciałam przełączyć na inną kartę, bo wiedziałam, że sobie poczekam. A tu taka niespodzianka, załadowało się od razu :)
Zgadza się. Wielkie dzięki!
Jeszcze tylko zróbcie porządek przy ocenianiu filmu (wystąpił błąd), i będzie wszystko grało.
Morgoth, nie jest dobrze. Aplikacja "nie przegap w TV" wyświetla filmy, które już oglądałem a nie mam zaznaczone, ze chciałbym obejrzeć ponownie. Pisałem z tym do nich zarowno tu jak i na facebook. NIC. NUL. Zero odzewu. Reakcji a wreszcie odpowiedzi do szanownego użytkownika jakim jestem od 10 i ponad 10 LAT na tejże stronie. Jop wasza zaje.. mać :)