Przez długi czas milczałem :) ale te wasze zmiany nikomu nie służą i wręcz pogarszają przejrzystość i fukcjonalność serwisu.
Przecież portal jest tworzony dla ludzi i tak samo jakiekolwiek zmiany dużego kalibru powinny być chociaż poddane jakiejś opinii wśród tych którzy codziennie z niego korzystają a każdy wie jak duża ilość jest to użytkowników.

Na tą chwilę to coraz rzadziej chce mi się tu zaglądać.

Zakładka chcę zobaczyć. Spartolona jak tylko się da. 10 filmów na jednej stronie ? i potrzeba co chwile klikania i przechodzenia do nastepnej strony, a gdzie prawa kolumna w jakie dni, o jakiej godzinie i na jakim kanale leci dany film ? przecież to według mnie była jedna z najbardziej użytecznych rzeczy którą mi i innym zabraliście i pewnie wiele osób się ze mną zgodzi.
Jasne, że można wejść w program TV ale to już nie jest tak wygodne i "szybkie" w obsłudze. Dla mnie taka zmiana jest kompletym negatywnym zaskoczeniem.

Fajne jest to,że mogę sobie w tej zakładce posortować filmy np gatunkami ( także nie wszystko jest na NIE, żeby nie było)

Ogólnie kiedyś wszystko było takie zwarte, przejrzyste a teraz rozwleczone i utrudniajace swobone przeglądanie treści.

Nie raz nie dwa pisałem, podpowiadałem o jakiś rozwiązaniach to nawet nie dostałem żadnej odpowiedzi ze strony administratorów więc przestałem.

Baza filmWebu. Dlaczego na jednej stronie nie mogę mieć 20-30 filmów tylko jest 10 pozycji i klikam co chwilę następna strona i tylko irytacja we mnie rośnie.

Wyszukiwanie filmu po czasie trwania, taka możliwość to moim zdaniem super sprawa. Dzisiaj chciałbym obejrzeć coś krótkiego, no i na "chciałbym" się kończy bo wertować wszystkie filmy i szukać tego co chcę no cóż czasochłonne. Nie wiem dlaczego nie można tego wprowadzić.

Nie poprawiacie tylko utrudniacie korzystanie z portalu. Moim zdaniem jest gorzej niż było kilka lat temu. Nie słuchacie tego co ludzie mają do powiedzenia na temat szeroko pojętej funkcjonalności tylko ślepo do przodu bez koncepcji, tylko na ślepo to w końcu można uderzyć głową w ścianę.

Jestem na Filmwebie 16 lat i rozwój tego portalu MOIM zdaniem idzie w złym kierunku.

To tak w dużym skrócie.

Gokart

Zgadzam się. Wszedłem tu, żeby napisać, ze brakuje mi w zakładce "chcę zobaczyć" kolumny w której można sprawdzić, czy w tv będą jakieś z interesujących mnie filmów. Proszę, przywróćcie to!
Poza tym to, że nie widać wszystkich to też utrudnienie.