Wiem, że od kilku lat nie ma już takiej możliwości, ale chciałem zapytać, czy w wyjątkowym przypadku jest to możliwe? Strasznie nie podoba mi się nick, który wybrałem kilka lat temu. Czy administratorzy mają może jednak możliwość zrobienia wyjątku, czy funkcja ta jest już kompletnie zablokowana i nie ma w ogóle takiej możliwości? A jeżeli jest, to do kogo mógłbym się zwrócić z tą prośbą?
Wątpię, patrz na mojego nie zrobili wyjątku, a też z głupoty go zrobiłem a raczej dla żartu, mam 2 szare łby 4,5 tys ocenionych filmów i żal mi zakładać nowe konto...
Nie no, dla nowej nazwy nie będę zakładał nowego konta. Poza tym to prawie osiem lat filmowej przygody, taka kronika mojego hobby.
Ja mam 6 lat(konto:P), więc to też nie mało i FW to taka moja prywatna kolekcja, co widziałem a co nie:P
Po prostu zakładając konto może nie brałeś pod uwagę tego, że będziesz chciał dłużej zagrzać tu miejsce.
yhhhhm jajka do Mozarta??? Rilli??? Myślałem zawsze, że jajka idealnie pasują do bekonu:P pozdrawiam!!!!
Nie powiem,że nie...Chociaż już tak nie przeżywaj,nie jest taki zły. Prawdą jednak jest,że do mojego mu sporo brakuje,ale :)
No nie wiem. Teraz dałbym sobie "Star Lord".
A czy twój jest lepszy? Skrót "Ruchu Autonomii Cieplaków" i rok urodzenia? Bardzo pomysłowe.
Jeszcze gorzej niż ten co masz aktualnie.
Powtarzam,nie insynuuj mi swojej homoseksualnej choroby(szanuję ją),a z 79 to nie rok urodzenia.
2 razy chyba byla taka opcja i raz niej skorzystalam i teraz tego żałuję, mogliby ją przywrócić.
Zgadzam się,nawet zakładałem tu taki temat w którym proponowałem by ta opcja była odpłatna i też żadnego odzewu,ale proponuję codziennie podnosić i drążyć temat aż do skutku.