Nie wiem czy zmiany sposobu punktowania "roboty "użytkoników wpłyną korzystnie na popularność portalu wśród dawnych użytkowników, ponadto poruszanie się po stronach jest wyraźnie utrudnione, należałoby się temu przyjrzeć jeżeli mamy dalej z filmwebu korzystać, a już na pewno nie udzielanie przez redakcję odpowiedzi na listy, nieważne czy mądre czy głupie, znacznie obniża sympatnię - moją i pewno nie tylko moją- co sądzą o tym inni???????
Hmmm
1. Jakie zmiany? Żadnych zmian nie wprowadzaliśmy.Proszę o szczegóły.
2. Utrudnione poruszanie - od kilku dni stoimy na nowych serwerach i nowych łączach. Cały czas jednak konfigurujemy sprzęt aby serwis działał szybciej i lepiej. Proszę o cierpliwość.
3. Listy - staramy się odpowiadac na większość z nich, ale dzienie otrzymujemy ok. 100 listów (każdy z nas) i zwyczajnie nie dajemy rady.
Jakie zmiany?
1. Wydawało mi się że w zeszłym roku pkty za dodane filmy lub ludzi kina przechodziły na następny miesiąc.
2. i 3. dzięki teraz już chodzi dużo lepiej, ad. odpowiedzi na listy - trudno.
Jak na pewno większość użytkowników nie bardzo rozumiem jak w 4 dni mogą niektórzy uciułać 400 pkt mając tylko zaliczone dwa filmy ( za które zdobywa się najwięcej pkt.) bo po 0,5 pkt za koment. tyle się nie zbierze ???? Hmmm..........
punkty
No właśnie dziś już ponad 600 a nie ma żadnych dodanych filmów, po kilka komentarzy czyli max 30 pkt dziennie x 5 dni = 150 max a ile jest i jak szybko przybywa???????? WytLumaczcie skąd??????????