Nie wiem, czy zauważyliście, ale na Filmwebie pojawiły się drobniutkie zmiany. Ot choćby nowe rozlokowanie oceny filmu i jeszcze te znaczki, czy film/osoba awansowała/spadła/bez zmian w danym miesiącu. Nie wiem, jak wam. ale mi się to podoba. Do naszego ulubionego Filmwebu wkradł się powiew świeżości. Oby więcej takich zmian!!!
argh!... ochydne, zwlaszcza gdy chce sie zaglosowac... proponuje przesunac liczbe glosow na prawo od gwiazdek, wybor oceny pod liczbe glosow i 'dodaj do ulubionych' pod gwiazdki... wtedy bedzie to bardziej poreczne, w chwili obecnej zbyt latwo dodac cos przypadkiem do ulubionych (dwa linki: 'glosuj' i 'ulubione' sa tuz pod soba). zmiany w rankingach i te powyzsze doceniam, ale co z rzeczami, ktore czekaja na wprowadzenie okragly rok?
np. "zobacz kto lubi ten film", albo "oni lubią też" - czekaj, już znam odpowiedź - "zapisane w kajeciku" ;-)
nie no przecież pilniejsze to było :) może to nie jest ostateczna wersja... oby, bo się posypał pomysł. Może jeszcze odratują :P