Od 4 miesięcy znika mi co jakiś czas ocena jednego filmu. Staje się to nieznośne. Niech FW coś z tym zrobi.
Tak se poczytałem i doszedłem do wniosku, że administracja nie bardzo wie jak rozwiązać ten problem.
Spróbuj ocenić film z zupełnie innej przeglądarki z której nie korzystasz.
Po tym myku u mnie oceny od paru dni już nie giną,dla sprawdzenia jeden film zaznaczyłem na przeglądarce użytkowej film zginał.
Może ci pomoże.
Opery (prawdopodobnie to najnowsza jej wersja-automatyczne aktualizacje)
Standardowo używam Firefoxa, (pisanie postów,przeglądanie) Pomyślałem,skoro była wskazówka jak sobie z tym poradzić,użyłem czystej przeglądarki (jest bo jest na kompie) oceniłem znikające filmy,ocena jest do tej pory.
Zobaczymy ale oceny już siedzą około tygodnia,wcześniej ginęły praktycznie co 2-3 dni.
Prawie pięć(!) lat minęło, a nic kompletnie nie zrobili!
Jeszcze jakoś na początku stycznia miałem 5508, a teraz podliczam i jest 5346!
Złodziejstwo w biały dzień normalnie, zaczynam mieć już dosyć tego szajsłeba, tylko w grudniu poświęciłem ze 3-4 godziny na szukanie i uzupełnianie pokasowanych filmów i było tego / znalazłem jakieś 40 parę!
A teraz co?
Mam szukać dalej tych 160 iluś???
Co wy sobie myślicie???
Że nie mam co robić???
Weź wdech i wydech. Powinno pomóc.
U siebie nie zauważyłem znikających ocen. Od tamtej pory nie przypominam sobie żebym zaznaczał coś kolejny raz, co wcześniej oceniłem. Nadal korzystam z FifreFoxa i oceniam tylko z jednego urządzenia. Mi pomogło.
Jeżeli nie pomoże weź rozpęd i walnij głową o ścianę. Swoje zażalenia kieruj do administracji portalu. Z pewnością Cię wysłuchają :D
"... Swoje zażalenia kieruj do administracji portalu. Z pewnością Cię wysłuchają..."
- to już wolę ten rozpęd z głową nisko...
:[]
Kiedy ja spokojny jestem, ostatnim razem jak mi na sekundę puściły nerwy, to serwery filmwebu były niedostępne przez godzinę...
;)
P.S.
Udziela mi się klimat Chucka Norrisa z asystenta, na głównej. Wpadnij, poczytaj. Ja się uśmiałem, a i dolepiłem od siebie :D
To nie wina ani innej przeglądarki czy oceniania na innym komputerze, to po prostu wina systemu FW. Czyściłem cookies, oceniałem tylko z jednego komputera, z jednej przeglądarki, a oceny nadal znikają. Dopóki administratorzy nadal będą gadać,że to nie ich wina i wszystko jest do rozwiązania za pomocą "domowych sposobów", problem będzie istniał
U mnie np. lubi znikać ocena filmu "Hitchcock".
Po tym jak zniknie i zaznaczę najpierw że oglądałem, a później kliknę na daną ocenę, to powraca dawna ocena i dawny opis.
Jednak to też nie jest trwałe, bo po jakimś czasie znowu znika i trzeba powtórzyć procedurę.