Czy jest jakis sposob, zeby skontaktowac sie z administratorem i zadac pytanie dotyczace mojego
konta?
Pytania na forum (z tego co widze) nie zawsze zostaja zauwazone, wiadomosci wyslac nie moge,
zapraszac do znajomych chyba nawet nie ma co probowac...
dzieki za odpowiedzi :)

użytkownik usunięty
karimnaf

Na blogu możesz napisać, ale nie wiem czy to jest skuteczne. Wobec braku odpowiedzi od ludzi bardziej zorientowanych nie zaszkodzi spróbować.

niebardzo jestem zorientowany o jaki blog chodzi :p

użytkownik usunięty
karimnaf

Możesz wysłać też maila z jakimś zapytaniem na pomoc@filmweb.pl

Raczej nic mu to nie da. Ja wysłałam już dwa maile na ten adres i niestety żadnego odzewu :-( Przy okazji jeśli ktokolwiek z administracji czyta wpisy na tym forum, apeluję po raz n-ty:

OD KILKU TYGODNI NIE MOGĘ:

1. Oceniać filmów.
2. Zaznaczać "chcę obejrzeć"
3. Zobaczyć listy filmów ocenionych ( pojawia się pusta strona, tak samo znikła lista "ludzie filmu" )

Podkreślam, że nie ma to związku z przeglądarką ani moim komputerem. Próbowałam na różnych przeglądarkach oraz cudzych komputerach, żadnej różnicy, więc nie ma siły,musi być coś nie tak z Filmwebem, tym bardziej że takie same problemy opisują ostatnio na forum inni użytkownicy. Byłabym wdzięczna za zainteresowanie się problemem.

użytkownik usunięty
misery76

No to pozostaje wam jeszcze obu odzew na blogach Wizarrda czy tam Xzara.

pisalem na blogu Wizarrda, czekam teraz na odpowiedz, ale z teg oco widzialem, to srednio odpowiada na pytania zadawane tam :P

użytkownik usunięty
karimnaf

bo pewnie odpisze Ci na pw.

użytkownik usunięty
misery76

Może zależy od tego kiedy napisałeś, bo tak od razu raczej nie odpiszą. Ja kiedyś pisałam w jakiejś sprawie na tego maila pomocy i czekałam, nie pamiętam ile, na pewno parę dni to trwało, ale odpowiedź w końcu się jednak pojawiła. Późno, ale w sumie nie ma w tym nic dziwnego.

Już odpisali, ale zrzucają winę na wtyczki, które u mnie działają prawidłowo.

misery76

A powyższą wiadomość napisałam mniej więcej dobę temu, wyświetla się na forum od wczoraj, a oznaczona jest jako "15 minut temu". To też wina moich wtyczek?

użytkownik usunięty
karimnaf

Nie odpisują, albo piszą "nic o tym nie wiem, spytaj XYZ". Kontakt zerowy :( Przerabiałem już to.