Szkoda, ze tak długa trzeba czekac na przyznanie punktów... Moze by sie dało jakos to przyspieszyc.. ale watpie... :/
ehh... musze byc cierpliwa i tylko to mi pozostało!!! :):):)
A nie wiesz może jak jest teraz z przyznawaniem tych punktów? ...Tzn. konkretnie: czy nadal dostajemy punkty za ocenianie filmów, czy tylko za dodawanie recenzji itp. ?!
Pozdro :)
ja nie zauważyłam, że można dodać recenzję :) ale mogę się mylić.. Wejdź sobie na swoją własną stonę i przeczytaj "jak je zdobyć?" i wszystok stanie się jasne...
Tak, tak czytałem (piszą tam m.in. że można dodać recenzję :) ), ale zawsze były też punkty za ocenianie filmów i ludzi kina, a nie tylko za dodawanie info do bazy. ...No i teraz pytanie. Czy to taka zmiana, czy może zapomnieli napisać, że za oceny też są punkty ?!?
...Napisałem w tej sprawie maila do admina, ale mi nie odpisał :( Buuu
teraz punktów za ocenianie filmów i osób, oraz za komentarz nie ma, nie zapomnieli o tym, ta zmiana wyszła między innymi od użytkowników strony, ponieważ część komentarzy było poniżej krytyki
a czy może mi ktoś powiedzieć ile mniej wiecej czeka sie na potwierdzenie dodania punktow ..... a jeśli punkty nie zostaną dodane czy zostane o tym powiadomiany ??? DZIEKI !!!
Wlasnie, tez chcialabym sie dowiedziec, czy wszyscy czekaja wiecej niz ten regulaminowy tydzien, czy tylko ja tak mam ;)
więc tak :)...
Jak wejdziecie na dodane filmy, to macie listę oczekujących waszych informacji, a pod spodem listę zatweirdzonych lub nie zaakceptowanych... klikając na nie zaakceptowany dowiadujecie się powodu dla którego ma on taki anie inny stan 9pewnie ktoś zamieścił to wczesniej :) - najczęstszy przypadek :) )
Ja czekam na zatwierdzenie niektórych wiadomości itp juz od 2 tygodni :)