chyba sie komus wymknęło spod kontroli, albo sie jakiemus modowi strasznie nudzi, z jakiej racji temat w ktorym dalem linka do youtube`a, z wycietymi scenamui z filmu zostal zablokowany jako nie zgodny z regulaminem ?
podobnie jak temat w ktorym napisalem iz dany serial zostal anulowany, glupota sie szerzy na filmwebie
prosze odblokować mój temat na forum filmu "Imagine", albo podac powod zablokowania
takich tematów, wszędzie tutaj pełno, nie wiem czemu akurat mój tak strasznie raził kogoś w oczy, no ale ok
Witam!
Przepraszam Cię bardzo - jeżeli ktoś chce obejrzeć 3 tyś filmów to sądzisz, że pójdzie do kina lub wypożyczalni? Wystarczy policzyć średnią cenę biletu. Chyba że jakąś część użytkowników ma kłopoty z matematyką.
To nie zmienia faktu że jest to zabronione. Masz kłopoty z czytaniem i zrozumieniem regulaminu?
Na razie nie mogę zrozumieć dlaczego się zacietrzewiasz? Czy ja gdzieś mówię, że to jest zgodne? Widzę że chyba Ty masz kłopoty z rozumieniem.
Pozdrawiam.
I właśnie dlatego są blokowani ;) A nic i nikt tak nie uczy jak życie. Jak ich zablokować raz, drugi, trzeci, to szybko się połapią co wypada pisać a czego nie ;-)
Witam Cię serdecznie!
Mam obawy, że część " lotnych " umysłów jest tępa jak żyletka przy czterdziestym goleniu i do śmierci nie nauczą się co wypada, a co nie.
Ps. Myślałem, że się na mnie obraziłaś, ale jak nie to fajnie.
Pozdrawiam.
Witam również.
"Ps. Myślałem, że się na mnie obraziłaś, ale jak nie to fajnie." - nie bardzo rozumiem o co chodzi, ale po to Twoich słowach wnioskuję, że musieliśmy się gdzieś już spotkać na forum. Ja niestety nie każdego jestem w stanie zapamiętać, gdyż na forum wypowiadam się niemal codziennie.
Udanej niedzieli!
Witam!
Takie pytanie, na które nie oczekuję odpowiedzi : czy w tej rozmowie też widzisz jakieś "zaczepki " z mojej strony?
Ależ ja tobie spokojnie odpowiadam, wyrażam swoje zdanie, jeżeli piszesz na forum publicznym powinieneś się liczyć z krytyką innych. "Zacietrzewiasz", znaczy unoszenie się danej osoby, naprawdę uważasz że ja się uniosłem? No proszę cię. Nie piszesz że to jest zgodne, ale jeżeli wiesz że nie jest, to po co te zdziwienie że zablokowali posta i później jeszcze piszesz cytuję: "3 tyś filmów to sądzisz, że pójdzie do kina lub wypożyczalni" ? Nikogo to nie obchodzi, regulamin to regulamin.
" spokojnie " - to po co odrazu wjazd ze "zrozumieniem " ?
Ja też tylko wyraziłem swoje zdanie, że są tacy, którzy będą tego szukać.
Ps. Nie zawsze czytam "setki " linijek regulaminu.
No spokojnie, dlatego zamiast wykrzykników, wstawiłem znak zapytania ;) Na marginesie nie wiem dlaczego ta osoba nie zapytała prywatnie, ma 10 pkt. więc taka forma jest bardziej "bezpieczna". No już, bez przepychanek, ostatnio mam zbyt dobry chumor aby się w takie wdawać ;) Miłego wieczoru.
To może nawet nie zdziwienie, ale lekkie "wzburzenie", jeżeli już chciałeś wiedzieć, w odowiedzi na post moderatora. I naprawdę tak to wygląda.
Też mi się nie chce przepychanek, bo nie ma o co.
Znów zostałem źle zrozumiany ( chyba za krótka wypowiedź) -chodziło mi o to, że część użytkowników udaje "wielkich " kinomanów, a szuka piratów. Ile kasy musiałby wydać taki kolo, który chce obejrzeć 3tysiące filmów? Dlatego nie powinno się pisać takich bzdur i na poważnym portalu szukać piratów. Ale tacy się trafiają.
Również pozdrawiam.