czy jakiś pan redaktor mógłby odpowiedzieć na moje poniższe pytanie , z góry dziękuję

BaBa_DaGa

Chyba odpowiedź była za trudna
Red. Vimo udzieliła konkretnej odpowiedzi. Otóż rozchodzi się o to, że "sezon urlopowy" spowodował bardzo duże zaległości w weryfikowaniu. Dodatkowo zbiegło się to w czasie z dosyć dużą aktywnością użytkowników, których wciąż przybywa. Aktualnie pojawiają się pierwsze sygnały tego, że wkrótce sytuacja wróci do normy, potrzeba tylko cierpliwości i czegoś jeszcze, o czym nie chcę pisać na Forum, ale co niektórych weryfikujących dosyć mocno irytuje. Właśnie dlatego opracowania Twoje i innych użytkowników jeszcze nie zostały zaliczone, ale wciąż czekają na weryfikację i z pewnością nie zostaną zlekceważone. Nie jest też tak, że ludzie z czołówki listy mają opisy poprawiane "bez kolejki", dzieje się tak tylko sporadycznie i głównie, gdy chodzi o dodanie opracowań "pilnych", czyli takich, które z pewnych powodów szybko muszą się znaleźć na stronie. Punkty, które teraz otrzymują liderzy listy dotyczą filmów sprzed kilku tygodni, tak samo długo czekali na weryfikację jak wszyscy. Jeżeli Twoje i innych użytkowników opracowania są w miarę dobrze zrobione i dotyczą filmów, których nie ma jeszcze na Filmwebie, na 100% zostaną opublikowane. I bardzo proszę przynajmniej na miesiąc wstrzymać się już z podobnymi pytaniami, odpowiedź jest wciąż taka sama i jeszcze przez jakiś czas pozostanie.
Pozdrawiam

Thonny

moze jakies info
dla nowych uzytkownikow ? chodzi mi o to ze tamat sie powtarza nagminnie, ale z drugiej strony mnie nie dziwi bo sama sie irytowalam. Teraz po wyjasnieniach wiem jak to dziala, wiem ze redakcja jest mala a filmow niektorzy dolanczaja kilka dziennie , wiem ze sie czeka az film zostanie zweryfikowany i dodany, ale jak mowie, nowi uzytkownicy nie wiedza. A jakby byla jakas taka notka do nich to moze by podchodzili do problemu inaczej ???

Kseniucha

Była notka
Kiedy jeszcze nie było blokady i można było dodawać, wyraźnie było napisane, że filmy zostają dodane do bazy po 14 dniach, chyba, że jest tłok, to może zejśc trochę dłużej. Niedługo wchodzi nowy FW, zobaczymy jakie tam będą rozwiązania. Ale taki korek jak był ostatnio raczej nieprędko się powtórzy.