Według mnie dobra opcją na FW, byłby czat, użytkownicy mogliby ze sobą korespondować, na rózne
tematy związane z filmem, a nie tylko w komentarzach do artykułów, co o tym sądzicie?
Nie wiem czy wiesz, ale każde kolejne, w sumie niepotrzebne, ulepszenie zawiesza ten portal. Nie zdążyli chyba jeszcze zrobić skrzynki nadawczej, a ty chcesz jakieś czaty.
Rzecz w tym, że aby napisać do kogoś priva trzeba mieć te 10 punktów, a nie każdy dodaje materiały. Z drugiej strony ja też jestem raczej przeciwna. A właściwie po prostu nie uważam tego za zbytnio potrzebne tutaj. Chyba właśnie o to chodzi, że nie chciałabym żeby FilmWeb się zamienił w jakiś typowy portal społecznościowy, bo tu głównie o filmy chodzi a nie o nawiązywanie ciekawych znajomości. A do podyskutowania o filmach forum powinno spokojnie wystarczyć. Jak się chce porozmawiać bardziej osobiście - można zaprosić do znajomych. Jest tak wiele problemów na tym portalu i elementów, które należałoby jakoś ulepszyć, że pomysł wprowadzenia czatu uważam za kiepski.
Niedługo ludzie nie będą w ogóle wychodzić z domu. Filmweb to miejsce gdzie można znaleźć osoby z podobnymi zainteresowaniami, wymienić się uwagami, opiniami. Nie uważam, żeby był to portal, na którym konieczne jest nawiązywanie jakichś bliższych znajomości. A nie wiem po co miałby się on pojawić, jak nie po to, by dzielić się takimi wiadomościami, o których nie chcemy, by wiedziała reszta. Od tego są już tzw. "privy" i moim zdaniem w zupełności wystarczają. "Mniej znaczy więcej" jak mawiał klasyk.
To po co na FW są gry jak to stronka filmowa, a teraz oczywiście żartując, powinny być gierki online hehe.
To po co na FW są gry jak to stronka filmowa, a teraz oczywiście żartując, powinny być gierki online hehe.