Zauważyłem, że jeśli najadę kursorem na swój nick to już nie wyświetlają się te informacje o ilości gwiazdek, znajomych, wypowiedzi. Najeżdżając na inne nicki te informacje nadal się wyświetlają. Ale kiedy się wyloguję to już u nikogo ich nie widać. Tylko data założenia konta. Jeszcze wczoraj tego nie było i chciałem zapytać czy tylko ja tak mam czy Wy też? Spróbujcie w tym poście najechać myszą na swój nick i powiedzcie czy macie takie samo info jak przy moim.
Jest dokładnie tak, jak piszesz. Zastanawiam się tylko, czy to jakaś chwilowa awaria, czy może kolejna "dobra zmiana" :/
Prócz tego zauważyłem, że jest sporo tematów gdzie nie wyświetla się właściwa liczba odpowiedzi. Np. jest wiele samotnych tematów, gdzie ponoć nikt nie odpowiedział a jak się w nie wejdzie to okazuje się, że potrafi być ich tam nawet kilkanaście odpowiedzi
Brak podglądu własnego nicku już dwa dni temu zauważyłem.
Co jakiś czas sprawdzałem tamte dane, a teraz nici z tego.
Dodatkowo u niektórych wyświetla się teraz komunikat że nie podali nazwiska. Kiedyś tego też nie było.
No więc dzięki Wam już wiem, że to chyba jakaś przejściowa awaria. Wątpię aby ktoś wymyślił to celowo:)
Największym filozofom (lub fizjologom :P) nie śniło się to co ekipa FW może wymyślić ;)
Wiec może właśnie to jest celowe...
A u mnie widać tylko nick i te dane - czy jakiś dodatkowy tekst jest ?
Montago na filmwebie od 9marca 2016, 3 x statystyki i dodaj znajomego, wyślij wiadomość, więc chyba wszystko co było wcześniej. Tak swoją drogą to napotkałem też na dwa profile gdzie pisało, że ten ktoś mnie zaprosił do znajomych lecz w powiadomieniach ani w znajomi - zaproszenia otrzymane, nic nie mam.
A czy Tobie też w głównym forum, tam gdzie są wszystkie działy, ciągle jako ostatni temat w dziale portal filmweb figuruje Wyszukiwarki filmwebowe nie działają z jedną odpowiedzią z wczoraj, a po wejściu w ten temat okazuje się, że odpowiedzi jest ich osiem?
Ale ja nie mówię o forum w dziale portal filmweb lecz tym najbardziej ogólnym, w którym są wszystkie działy. Tam w portal filmweb pod tym przyklejonym tematem o Adblocku figuruje wyszukiwarki na forach nie działają i pisze, że jest tam jedna odpowiedź. Kiedy wejdę w dział portal filmweb to już jest ok ale w głównym nie więc nie tak do końca jest wszystko w porządku:)
Wiem, nie doczytałem Twojego posta i odpowiedź po publikacji zedytowałem ;)
Rok temu, albo może parę miesięcy temu było tak samo, przez chyba tygodnie wisiały na głównym Forum te same posty - nowe nie były publikowane.
Potem wszystko wróciło do normy.
Mam podobnie. W ogóle od jakiegoś czasu coś się tutaj pierdzieli, znikają najwyżej ocenione filmy, zmienia się ich chronologia itp
No cóż. Jestem tutaj od niedawna, ale już zdążyłem się zniechęcać do tego portalu. Miała być to fajna str. gdzie można dyskutować i oceniać filmy ale fw okazuje się być klapą na całej linii.
Miałeś pecha trafić na gorszy okres na Filmwebie, choć ostatnimi czasy te "gorsze dni" są coraz częstsze.
Wiadomo, "dobra zmiana"... :P
Proszę bardzo ;)
Masz naprawdę potężną liczbę ocenionych tytułów , jedną z większych jakie ostatnio widziałem ;)
Myślę, że byłoby dobrym pomysłem aby każdy kto chciałby sprawdzić swoje aktualne statystyki, mógłby tak jak Brumhilda poprosić o to tutaj.
Nawet screen własnego "podglądu" załatwiłem, więc teraz mogę się nareszcie zobaczyć ;)
https://s1.gifyu.com/images/Montago.jpg
Zlikwidowanie tego to kolejna bezsensowna "dobra zmiana" Filmwebu :P
Hehe, po znajomości :P
A tak naprawdę znajomy zrobił zrzut i mi fotkę podesłał ;-)
Nie wiem po co to zlikwidowali, chyba żeby wymóc na użytkownikach nielegalne założenie 2 konta tylko w celu podglądania pierwszego.
Może chcą zwiększyć teoretyczną liczbę userów by jeszcze więcej na reklamach zarabiać ? :P