Primo - wyłączenie funkcji miało być 'chwilowe' - wiem, że szczęliwi czasu nie liczą, ale ta chwila trwa już od października. Jestem tewgo pewna, bo któregoś październikowego dnia chciałam coś dodać do bazy i natknęłam się na tę notkę - zrobiłam więc z zebranych info dokument opatrzony datą. Stąd moja peność co do czasu trwania tego stanu rzeczy.
Secondo - Redakcja twierdzi, że robi co może, żeby przyspieszyć sprawę. Dziwne - jakoś do tej pory pojawiają się zaległe filmy, nie jest to więc jakieś piorunujące tempo. Był taki okres, kiedy 'nadrabianie zaległośco' przez Redakcję z dodawaniem info nadesłanych od użytkowników szło naprawdę szybko i zanosiło się, że w ciągu 2-3 tygodni cała operacja zostanie zakończona. Teraz co kilka dni pojawiają się jakieś 'niedobitki' w postaci 2-3 filmów. Droga Redakcjo - ile jeszcze takich 'ostatków' Wam zostało?

Perlinka

jak dobrze zauważyłaś
tu nie chodzi o filmy.. bo one w tym momencie nie są problemem. Dużym kłopotem są osoby, których jest... za dużo :-/ cierpliwości

Xzar

aha
dobra... no to powodzenia...................................

Xzar

a czy bedzie
a czy bedzie widac jakos ze juz wszystko dziala jak powinno? bo ja sprawdzam czy juz mozna dodawac po prostu probujac dodawac, ale caly czas jest notka. Dla mnie to jest ok, nie spieszy sie ! Tylko sie pytam czy bedzie widac ze juz jest po "remoncie"??

Kseniucha

ach
tego nie da się nie zauważyć - zobaczysz sama :-)

Xzar

super !!
to swietnie !! Nie moge sie juz doczekac !!!

Xzar

nie chcę absolutnie, zebys mi zdradzał szczegóły, ale...
wiesz, widziałam - 'imdb' mają fajny system dodawania, zwłaszcza jak idzie o filmy - mozna wybrać ilość pól, np. w obsadzie. To bardzo wygodne.
Z przykrością zauważyłam, że w Waszym 'starym' systemie często przyfilmach brakowało miejsca w owsadzie. Czasem jakiś serial był reżyserowany mprzez ileś osób (itp.), występowało dużo aktorów i jeśli się kogoś nie wymieniło, to raczej było dla tej osoby krzywdzące, a i Wy nie mieliście pełnych danych.
Jak to z tym będzie w 'nowym' systemie?