Siema,
może wiecie ile się czeka na rozstrzygnięcie filmwebowych konkursów :)?
Np konkurs dot. filmu Lincoln, trwający od 30 stycznia 2013 do 15 lutego 2013 jeszcze wg opisu nie został rozstrzygnięty (jest wiele więcej :)
Może czekają, aż uczestnicy wymrą :D , zawsze kubek czy plecak zostanie w redakcji :)
W przypadku Lincolna czekamy na dostawę nagród od fundatora. Pozostałe konkursy zakończyły się niedawno (część z nich nawet dzisiaj) i zostaną rozwiązane jeszcze w tym tygodniu.
No to ja wracam do tematu. Prześledziłem troszkę forum i widzę, że z konkursami to Filmweb kuleje od daaawna. Wydawać by się mogło, że to pic na wodę. Konkursy są nierozstrzygnięte bądź znikają gdzieś nagle jakby nigdy ich nie było :) Co się dzieje z konkursem z PZU?
Rozstrzygnięte konkursy wyświetlane są w prawej kolumnie. Sortowanie w niej odbywa się po dacie zakończenia konkursu, dlatego niektóre konkursy po rozstrzygnięciu wskakują na dalsze strony - ale nigdy nie znikają. Konkurs PZU został już rozwiązany: http://www.filmweb.pl/contest/4020
Skoro jesteś administratorem filmwebu mam do ciebie prośbę. Zmień zdjęcie główne z filmu "Underworld: Bunt Lykanów" na takie:
h t t p : / /1.fwcdn.p l/po/53/16/295316/7233483.2.jpg
Usuń znaki spacji bo filtr blokuje mi linki zewnętrzne. Chodzi mi o szóste zdjęcie.
Mamy taką zasadę, że główny jest zawsze plakat polski. Ten zaproponowany przez Ciebie jest francuski.
"Underworld" już w swej istocie jest angielski :)
http://www.filmweb.pl/Underworld.Evolution#poster-1
ten też jest angielski
PS: Co z tym internetowym trollem? (multikonto)
Co bezrobotny trollu internetowy. Nie masz co robić w domu? Idź szukaj pracy. Podobno do czyszczenia kibli kogoś potrzebują.
cha cha wiesz bo szukają kogoś na twoje miejsce-musieli cię zwolnić bo za bardzo się wczuwałaś cha cha
Ty idź się człowieku leczyć na głowę. Jesteś P E D A Ł E M bo uczepiłeś się tej dziewczyny jak wrzód na dupie. Tylko zobacz co administracja robi z twoimi postami. Akurat do czyszczenia kibli od gówna nadajesz się idealnie, bo masz we łbie nasrane. Jedni mają szare komórki, ale ty zamiast mózgu masz gówno.
Odświeżę troszkę temat.
Otóż mam pytanie czy mogę gdzieś zobaczyć w których konkursach brałam udział? Ponieważ kiedy wchodzę w zakładkę konkursy kilka zmieniło status jako "Zakończone, nierozstrzygnięte" - nie wiem dokładnie, w których wzięłam udział (późno było ;p). Czy dostanę jakieś powiadomienie o rozstrzygnięciu??
Pytanie nr 2: czy konkursy, które nadal są aktywne i w których również brałam udział powinny mieć zablokowaną opcję "Weź udział"? Ja mam taką opcję, brałam już udział w konkursie i nie można przecież więcej niż jednej pracy wysłać. Martwię się więc czy moje prace zostały zapisane.