Ja wiem - jestem głupi w sprawach informatycznych, jestem tu, by znaleźć filmy, które są moją potężną pasją. Chciałem sobie wynaleźć filmy krótkometrażowe, których nie widziałem dzięki wyszukiwarce (nowe filtry) FW - więc zaznaczam filmy krótkometrażowe - a tu mi wyskakuje Metropolis 2.5 godz. itd. Czy ja - jako idiota informatyczny popełniam jakiś błąd metodologiczny, czy wyszukiwarka FW źle działa czy też zmieniła się definicja filmu krótkometrażowego?
Co więcej - jak przejdziesz na drugą stronę, to jako pierwszy wyświetla się Szeregowiec Ryan.
Wnioskując po pierwszej stronie, to ktoś pomieszał tag do filmu krótkometrażowego z tagiem do kina niemego. Jednak na kolejnych stronach wszystko się rozsypuje.
Było zmieniać wyszukiwarkę filmwebie? Po co?
TO błąd, wszyscy tak dzisiaj mają, czekamy aż to naprawią. Ja zaznaczyłem SF a wyskoczyło mi lśnienie i człowiek z blizną;)
ok, ale błędy powinny być w dobrze funkcjonującym mechanizmie wyjątkiem od reguły. Tu błędy staja się regułą. To trochę męczące.
Ty się ciesz, że Tobie to wyskoczyło. Ja dałem kategorię SF i wyświetlało mi jedynie komedie romantyczne :P