chciałabym zrobić stronkę o jakimś filmie lub aktorze tylko nie wiem jak wstawic jego zdjęcie lub podobne rzeczy, próbowaałam, rozglądałam się po całym formularzu i nic nie znalazłam. pomóżcie!!!

mychax

jeszcze mniejsza odpowiedź
Zdjęcia nie dodasz z formularza. Możesz spróbować podesłać je do redakcji, ale moje doświadczenie są takie, że niewiele to daje.

Atom

dzięki
dzięki za odpowiedź, teraz pozostaje mi tylko wziąć się za prace i tworzyć wspanialle strony o wspaniałych filmach i aktorach ;) papa i jeszcze raz thx

mychax

czyz to nie wspaniale ?
ze nowi filmwebowicze z takim zapalem zabieraja sie za uzupelniania luk?? niestety po wielu niedoczekaniach sie zapal zdecydowanie maleje .. z czasem az do zera...

Kseniucha

Eee tam
Niedoczekiwanie się nigdy nie jest bezpodstawne, wytrwali i zdeterminowani w końcu się doczekają, a potem jest już tylko łatwiej :) Zapał nie mija, co najwyżej na pewien okres przysypia, aby potem eksplodować ze zdwojoną siłą;) Pozdrawiam wytrwałych.

Thonny

to nie ja
ja sie chyba za szybko irytuje, skoro poswiecam swoj czas na napisanie streszczenia filmu, (nie opisuje filmu w jedym zdaniu) , poza tym z reguly jest to wolne tlumaczenie to nie rozumiem czemu nie jest to uznane - a do tego sa uznawane streszczenia innych ktorzy nawet filmu nie widzieli (jak bylo w przypadku Rabbit Proof Fence) i pisza bzdury na jego temat i jakos dostaja zaliczenia...wiec to mnie denerwuje i zniecheca.

Kseniucha

Niefajnie
Być może filmy, o których piszesz już są w bazie, albo jakaś inna usterka występuje, bo żeby tak po prostu nie zaliczyć, to jest niedopuszczalne. Jeżeli ktoś odrzuca dobre opracowania, ten niech ginie w męczarniach.

Thonny

hihi :)
wiesz nie dopisuje filmow ktore juz sa ..po co?
moze sie nie podoba cos redakcji i tyle...jakos sie przestalam tym przejmowac, jesli widze ze nie ma jakiegos filmu w katalogu, to szukam i staram sie dodac ale widac nie jest to na tyle dobre zeby dodac...jak juz pisalam , nie wiem czym sie kieruje redakcja bo czasem streszczenia sa tak bzdurne(nie maja nic wspolnego z opisywanym filmem ) a jednak sa zamieszczane ....nie wazne jednak

Kseniucha

Ufffff
Ale się uzbierało. Zatem po kolei:
1. Nie weryfikujemy "uzupełnien" do filmów już opisanych bowiem na razie nie mamy takiej możliwości. Pracujemy nad tym.
2. Streszczenia - streszczenia do nowych filmów pochodzą głównie od dystrybutorów. Zatem tutaj odpowiedzialnosc zwalam na nich. Zreszta kazdy moze dodac swoje. W sytuacjach krytycznych prosze podeslac do mnie maila z wlasciwym streszczeniem, a podmienie je od reki.
Co do jakosci streszczen - coz, nie widzialem wszystkich filmow swiata i nie zawsze jestem w stanie zweryfikowac nadeslany tekst pod katem zgodnosci z filmem. W takim przypadku musze zaufac uzytkownikowi.

Rednacz_w_stanie_spoczyn

no wlasnie
ale nie zawsze uzytkownik ma racje, skoro dwoch uzytkownikow nadsyla dwa niezgadzajace sie ze soba streszczenia to wymaga to sprawdzenia czy nie tak ? a zakladam ze mowisz po angielsku, wiec nie musisz ogladac kazdego filmu, wystarczy troche poszukac i po czytac streszczenia, ale nic to ....!! rozumiem ze macie duzo pracy i nie jestescie idealni (kto jest ..hihi, nikt) wiec nie to ze chce jakas wojne wywolac tylko tak mi sie nasunelo...

Kseniucha

PS ...
skoro nie mozecie weryfikowac juz zamieszczonych streszczen to mam pytanko do tego ...sprawdzilam ze jest w bazie film pt "Wog Boy" poszlam na ta stronke i co sie okazuje? ze niby jest ale nie ma opisu ani info, co w takim razie ? wyslalam poprawke, tzn info i streszczenie ale jakim sposobem nie odrzucisz tego z gory?

Kseniucha

formularz
jeśli tak jest, że film jest juz w bazie ale prawie nic o nim nie ma to na samym dole strony z tym filmem, pod komentarzem jest link do odpowiedniego Formularza, który trzeba wypełnić i dodać film

nie wiem czemu dodawane przez Ciebie filmy nie pojawiłys ię moze po prostu ktos dodał je niedługo przed Tobą...

gonia

aha
ok, ale skoro juz wyslalam tego Wog Boya tak jak reszte czyli jako "nowy " film to jest jakas szansa ze go sprawdzicie czy od razu do kosza?

Kseniucha

myśle, ze tak
każy film jest sprawdzany żaden nie idzie odrazu do kosza! myślę, że jest duża szansa, że jednak zostanie dodany tym bardziej ze juz o tym wiadomo ze go wysłałas