że nie pojawiają się w waszych profilach, najwyże4j oceniane pozycje? problem ten powtarza się chyba od kilku dni... a pojawia mi się coś takiego : $film.polishTitleOrTitle
Nie tylko ty masz taki problem, bo już widzę którąś osobę z rzędu mówiącą/piszącą o tym... Też miałem podobnie, odświeżyłem stronę 5 razy i wszystko wróciło do normy:P
Ps. Może to problem z twojej strony, bo ja na twoim profilu widzę wszystko normalnie.
Mam ten sam problem, w dodatku zrobił się bałagan w znajomych pod moim avatarem.Powinny być uporządkowane według podobieństwa, a są chyba alfabetycznie w dodatku bez procentowego wskaźnika.Odświeżanie strony nic nie pomogło.Jak wejdę na swój profil jako nie zalogowany problem też nie znika.
No widzisz.Wyczyszczenie danych przeglądarki też nic nie dało, więc nie pozostało nic innego jak poczekać, może to chwilowy błąd.Pewnie znowu coś zmieniają w wyglądzie strony, wtedy pojawiają się takie bugi.U mnie to trwa już od kilku dni.
P.S: podobny problem zauważyłem u kilku moich znajomych, wydaje się to całkowicie losowe.
Ja miałem ten problem tylko raz na swoim profilu, teraz jest OK.
U innych nie widziałem, choć rzadko zaglądam.
U Ciebie też wszystko jest w porządku.
Hehe faktycznie teraz jest normalnie, jakiś czas temu sprawdzałem i było "$film.polishTitleOrTitle", może niech spróbuje kilka razy odświeżyć stronę jak ja kiedyś i podziałało... W niektórych przypadkach pomaga także walenie w monitor i kopanie skrzynki:P
U mnie też teraz jest ok, pojawiła się sekcja z najwyżej ocenionymi filmami, ale dalej np. opisy się nie wczytują a znajomi są w kolejności alfabetycznej.Jak to u was wygląda?Też są alfabetycznie, czy według procentowego podobieństwa?
Dzięki za info.Niestety problem z "$film.polishTitleOrTitle" powrócił.Cóż, trzeba się uzbroić w cierpliwość.
Dolarki?Teraz Bitcoiny są w modzie i inne kryptowaluty.Może w kodzie filmwebu jest jakiś błąd i zamienił się kopalnie odkrywkową kryptowalut...taki MovieCoin. :D
Tak, przed chwilą pojawił się u mnie ten sam problem. Co dziwne, problem znika, gdy się wyloguję i oglądam własne konto jako anonimowy użytkownik. Gdy się zaloguję, znów pojawiają się te napisy zamiast obrazków i tytułów.
Tak czy inaczej, ulżyło mi, że to nie tylko u mnie ;-)
Jest problem, tylko szkoda że nikt z osób kompetentnych nie raczy wytłumaczyć co się dzieje, co jest poprawiane, kiedy zostanie błąd naprawiony. To jest standard na tej stronie, my swoje a góra nic. Trochę to słabe
Jest też problem z filmami najwyżej ocenianymi - najpierw nie było ich widać wcale, teraz pojawiły się w jakiejś dziwnej kolejności.