że nie pojawiają się w waszych profilach, najwyże4j oceniane pozycje? problem ten powtarza się chyba od kilku dni... a pojawia mi się coś takiego : $film.polishTitleOrTitle

mitrus80

Nie tylko ty masz taki problem, bo już widzę którąś osobę z rzędu mówiącą/piszącą o tym... Też miałem podobnie, odświeżyłem stronę 5 razy i wszystko wróciło do normy:P

Ps. Może to problem z twojej strony, bo ja na twoim profilu widzę wszystko normalnie.

mitrus80

Mam ten sam problem, w dodatku zrobił się bałagan w znajomych pod moim avatarem.Powinny być uporządkowane według podobieństwa, a są chyba alfabetycznie w dodatku bez procentowego wskaźnika.Odświeżanie strony nic nie pomogło.Jak wejdę na swój profil jako nie zalogowany problem też nie znika.

Savathus666

U ciebie faktycznie widzę problem, u Mitrusa już nie...

"$film.polishTitleOrTitle"

WujekChu1ek

No widzisz.Wyczyszczenie danych przeglądarki też nic nie dało, więc nie pozostało nic innego jak poczekać, może to chwilowy błąd.Pewnie znowu coś zmieniają w wyglądzie strony, wtedy pojawiają się takie bugi.U mnie to trwa już od kilku dni.

P.S: podobny problem zauważyłem u kilku moich znajomych, wydaje się to całkowicie losowe.

Savathus666

Ja miałem ten problem tylko raz na swoim profilu, teraz jest OK.
U innych nie widziałem, choć rzadko zaglądam.
U Ciebie też wszystko jest w porządku.

Montago

Hehe faktycznie teraz jest normalnie, jakiś czas temu sprawdzałem i było "$film.polishTitleOrTitle", może niech spróbuje kilka razy odświeżyć stronę jak ja kiedyś i podziałało... W niektórych przypadkach pomaga także walenie w monitor i kopanie skrzynki:P

Montago

U mnie też teraz jest ok, pojawiła się sekcja z najwyżej ocenionymi filmami, ale dalej np. opisy się nie wczytują a znajomi są w kolejności alfabetycznej.Jak to u was wygląda?Też są alfabetycznie, czy według procentowego podobieństwa?

Savathus666

U mnie procentowo, tak jak było.

WujekChu1ek

Dzięki za info.Niestety problem z "$film.polishTitleOrTitle" powrócił.Cóż, trzeba się uzbroić w cierpliwość.

mitrus80

Dzisiaj już mam ok ale wczoraj właśnie mi się to pojawiło :P

nina2001

Dzięki wszystkim, cieszę się że nie tylko ja mam problemy ;-D

mitrus80

Nie ma co :P Cieszyć się z problemów innych :P

nina2001

Cieszę się że nie jestem samotny z problemami na filmwebie

mitrus80

Żeby ludzie tylko takie problemy mięli;)

mitrus80

No przecież wiem, że chodziło o filmłebowe problemity :D

mitrus80

zapewne coś wygraliśmy i stąd te dolarki! Chce nagrodę! :D

Herushingu

Dolarki?Teraz Bitcoiny są w modzie i inne kryptowaluty.Może w kodzie filmwebu jest jakiś błąd i zamienił się kopalnie odkrywkową kryptowalut...taki MovieCoin. :D

mitrus80

Tak, przed chwilą pojawił się u mnie ten sam problem. Co dziwne, problem znika, gdy się wyloguję i oglądam własne konto jako anonimowy użytkownik. Gdy się zaloguję, znów pojawiają się te napisy zamiast obrazków i tytułów.

Tak czy inaczej, ulżyło mi, że to nie tylko u mnie ;-)

misery76

u mnie ten sam efekt, brak ulubionych na frontowej stronie - problem znika po wylogowaniu

misery76

U mnie już się naprawiło, a u Was?

misery76

no u mnie też na razie działa

mitrus80

Jest problem, tylko szkoda że nikt z osób kompetentnych nie raczy wytłumaczyć co się dzieje, co jest poprawiane, kiedy zostanie błąd naprawiony. To jest standard na tej stronie, my swoje a góra nic. Trochę to słabe

mitrus80

Jest też problem z filmami najwyżej ocenianymi - najpierw nie było ich widać wcale, teraz pojawiły się w jakiejś dziwnej kolejności.

jos_fw

od najdawniej oglądanych, zamiast odwrotnie

mitrus80

Nowe ulepszenie. Potwierdzone info.