Nie widzę swoich oczekujących materiałów. To samo z odrzutami i zaakceptowanymi. Ktoś ma również taki problem? Może ktoś z adminów się wypowie?

cold_dog

U mnie się wyświetlają, trzeba je tylko rozwinąć. Natomiast przy osobach wyświetlają się typy dodawanych materiałów z tzw. tyłka, np. ciekawostka jako plakat, a imię jako nagroda.

użytkownik usunięty
kacper_gangsta

A także plakat jako recenzję. W sumie można chyba zobaczyć całą historię dodawania na fw.

Niestety nie, odrzucone materiały do filmów mam tylko do 29 kwietnia 2013 12:02.

użytkownik usunięty
kacper_gangsta

Ja zaczęłam dodawać w czerwcu 2013 więc mam wszystko chyba, że coś ponowiłam po odrzucie. W sumie jednak nie wiem po co mi to.

cold_dog

Są, tylko teraz podzielili to w ten sposób:

oczekujące na weryfikację
zaakceptowane oczekujące na zapis do bazy
odrzucone
zaakceptowane dodane do bazy
współtworzone

i teraz każde menu trzeba rozwijać i klikać na "więcej" jeśli chce się zobaczyć jakieś dalsze kontry.

Ziggy

już wiem ale to nie zmienia faktu, że jest to kompletnie nieczytelne i chaotyczne. odechciewa się dodawać i nie kontroluję tego co schodzi...

Ziggy

Jak usunąc odrzucony materiał ?

Ruben_fw

nie da się, masz jedynie możliwość ponowienia kontrybucji - w przypadku czego zniknie ona z odrzuconych.

użytkownik usunięty
cold_dog

Nie widać wszystkich materiałów czekających w kolejce.

Tak to minus, ale plus jest taki, że jak ma się kilkaset kontr w oczekujących, to każda zmiana (zaakceptowanie, odrzucenie, czy też dodanie nowego materiału) powodowała zamulenie kompa. Tzn. jak człowiek odświeżał stronę, to przeglądarka przy każdej zmianie (przynajmniej u mnie) strasznie "mieliła" tą stronę przez potrafił mi się zamulić komp na kilkadziesiąt sekund. Teraz ta niedogodność nie występuje.

użytkownik usunięty
Ziggy

Mi komp zamulały tutejsze reklamy, odkąd mogę je wyłączyć działa lepiej.
Przypomniało mi się jednak jak jeden z weryfikatorów radził nam byśmy dzień przed weryfikacją obsady sprawdzali ją sobie jeszcze raz bo szczególnie w nowych filmach następują w niej często zmiany. Nie wiem ja mam to teraz zrobić.

Rozwinąć "oczekujące na weryfikację" i klikać do bólu w "więcej" aż pojawi ci się kontra z obsadą, która chcesz sprawdzić :)

użytkownik usunięty
Ziggy

Pojawiają się do 30 listopada, a co z resztą?

Ja się mogę cofnąć w czasie tylko do 27 grudnia. Sam pomysł nawet dobry, ale wykonanie trochę kuleje. A co z resztą? Jak to co, czekamy aż to poprawią albo kontra zostanie zaakceptowana bądź odrzucona :D

Kate_Bennet masz rację z tymi obsadami. Sam często to robiłem. Teraz to bardzo utrudnione.

Ziggy

nie wiem Ziggy na czym pracujesz ale ja mam mnóstwo kontr i nic nie zamula

użytkownik usunięty
cold_dog

Ja miałam to samo co Ziggy - każda zmiana w oczekujących (dodanie chociaż jednej kontry, albo jedna mniej) sprawiała, że załadowanie trwało chwilkę. Ale w końcu jest jakaś zmiana, która ma i plusy, i minusy. A nie tylko minusy. :P Chociaż ilość kontr w nawiasie i liczbę materiałów współtworzonych mogli zostawić...

Ziggy

Ja dodaje głównie z smartfona.

Nie wiadomo ile jest kontrybucji w kolejce. Nie ma możliwość przejrzenia wszystkich oczekujących. A nawet gdyby była to rozwijanie listy kilkuset kontr żeby dostać się do najstarszych obsad jest bezsensowne. Widoczne są za to odrzuty z 2013 roku. Po co? Zmniejszono czytelność i funkcjonalność tej zakładki.

FranzSix

Nie no, teraz tak poklikałem we wszystko, popatrzyłem i to jest porażka. Jak ja mam teraz klikać "fefnaście" razy żeby zobaczyć kontrybucję, której i tak nie widać, to ja dziękuję. Już wolę żeby mi znowu przeglądarka mieliła z minutę stronę :(

Ziggy

Możesz za to przejrzeć odrzuty sprzed dwóch lat i poprawki powysyłać :D

FranzSix

Bo z każdego menu można wyświetlić maks sto kontrybucji. Ponieważ odrzuconych kontr mamy nieporównywalnie mniej, to wyświetlają się te sprzed dwóch lat. Taki "Powrót do przeszłości" na zafundowali :)

i skąd teraz pewność, że moje kontry z lipca nie zginą?

cold_dog

Wszystko fajnie, ale błagam dodajcie opcję pokaż wszystkie do oczekujących materiałów...

Viconia_Lolth

Kilka poprawek:

* Oczekujące są zwracane w paczkach po 200.
* Pozostałe kategorie w paczkach po 10.
* W kontrybucjach które mają komentarz weryfikatora jest on widoczny bez konieczności klikania.

Kristof

Nazwy poszczególnych zakładek są niepotrzebnie zagmatwane. Proponuję uprościć na: oczekujące / zaakceptowane / odrzucone / zapisane / współtworzone.

Kristof

FranzSix dobrze prawi. Dodatkowo liczba materiałów w nawiasie (choćby samych oczekujących na sprawdzenie) byłaby przydatna.

Kristof

Bardzo podobają mi się nowe zmiany!

Jednak jak już wiele osób zauważyło, jest jeden minusik - brak liczby kontrybucji podanej w nawiasie.

To tymczasowy brak, czy już na stałe nie będzie tej informacji?

Lipstick_92

Podobnie jak na stronach seriali gdzie usunięto ilość odcinków... Niedługo pewnie informacja o ilości znajomych zostanie uznana za "zbędną"... bo gdzieżby ktoś miał sobie zawracać głowę jakimiś cyferkami :) Świat się zmienia ;)

cold_dog

Bez sensu ta zmiana, bardzo brakuje ilości kontrybucji w nawiasie, nie wiadomo, czy coś zostało sprawdzone czy nie...