Dodałem sobie dzisiaj komentarz do news'a a on zamiast dodać sie do tego news'a, dodał się do filmu, którego nie tylko nie widziałem, ale nawet o nim nie słyszałem. Wiem, czasem mam chaos w ruchach, ale chyba tym razem coś nie zadziałało jak należy. Głupio to teraz wygląda... Zdarzyło się to też komuś? Może to bug w jakimś skrypcie dodającym komentarze... nie wiem

Atom

ja też...
ja ostatnio miałam to samo z dwoma komentarzami, poprostu gdy je wysłałam to wygladało to tak jakbym to dodała do filmu, ale później gdy sprawdziłam w newsach to jednak tam pojawiły sie te komentarze, a przy tym filmie ich nie było...

Atom

mnie takie rzeczy już dawno nie dziwią
Już nie raz pokazywało mi się to, o czym piszesz, jednak w efekcie końcowym i tak wyszło ok, dokładnie tak, jak pisze gonia. Ja się zresztą na Filmwebie do takich rzeczy przyzwyczaiłem i nawet mnie bawi, jak mi wyskakują przy dodawaniu postów przy newsach jakieś ciekawe tytuły. Z Filmwebem jest jak z kobieta - jak jestes z nia dluzszy czas to musisz zakceptowac jej dziwactwa... bo inaczej nabawisz sie wrzoda.

cboot

autentyk
Po dodaniu tego komentarza ukazała mi się strona z takim napisem:

Newsy

Adam Sandler i Jennifer Aniston razem na ekranie

:))))))))))))