... bo pojawia mi się następujący komunikat:

HTTP ERROR 500

Problem accessing /myBlog/21074460/entry/538912/edit. Reason:

Server Error

Caused by:

java.lang.StackOverflowError
at java.util.regex.Pattern.atom(Pattern.java:1952)
at java.util.regex.Pattern.sequence(Pattern.java:1834)
at java.util.regex.Pattern.expr(Pattern.java:1752)
at java.util.regex.Pattern.compile(Pattern.java:1460)
at java.util.regex.Pattern.<init>(Pattern.java:1133)
at java.util.regex.Pattern.compile(Pattern.java:823)
at java.lang.String.replaceFirst(String.java:2146)
at art.core.modules.markup.bbcode.dom.BBCodeEndTag.createFromString(BBCodeEndTag.ja va:20)
at art.core.modules.markup.bbcode.dom.BBCodeTag.createFromString(BBCodeTag.java:29)
at art.core.modules.markup.bbcode.dom.BBCodeDocument.stringToTags(BBCodeDocument.ja va:134)
at art.core.modules.markup.bbcode.dom.BBCodeDocument.stringToTags(BBCodeDocument.ja va:141)
at art.core.modules.markup.bbcode.dom.BBCodeDocument.stringToTags(BBCodeDocument.ja va:141)

(...)

To jakiś chwilowy błąd czy o co chodzi?

użytkownik usunięty
gowniarz_wyniosly

Mam to samo. Stwierdziłem, że to może być coś z kompem, ale sprawdziłem na drugim i jest to samo.

Ja z początku się obawiałem, że problemem może być zbyt duża objętość notki, ale zobaczyłem Twoje wpisy i one wcale nie są długie. Co ciekawe, mam dwie notki na blogu i jedną da się edytować, a drugiej już nie.

użytkownik usunięty
gowniarz_wyniosly

HTTP ERROR 500 - Wewnętrzny błąd serwera – serwer napotkał niespodziewane trudności, które uniemożliwiły zrealizowanie żądania

Czy ktoś z redakcji FW może odpowiedzieć na pytanie autora tego tematu?

gowniarz_wyniosly

ten sam problem

mogę edytować tylko jeden, najaktualniejszy mój wpis.

W przeciwieństwie do edycji, podgląd notek, także tych nieopublikowanych, działa.

użytkownik usunięty
kosarz1311

U mnie działają te notki, które nie były używane. Te, które edytowałem w ciągu dwóch ostatnich dni już nie.

gowniarz_wyniosly

Również nie działa i znając życie do poniedziałku nie będzie, bo będą znowu mieli wolne. Ehhh.

neo_angin

Ostatnio jak się posypała czcionka na blogach, to samemu trzeba było sobie radzić, oby teraz tak nie było.

użytkownik usunięty
gowniarz_wyniosly

Jest środa. Od 5 dni sytuacja nie uległa zmianie. Czy możemy liczyć na pomoc?

kosarz1311

pracujemy nad rozwiązaniem problemu

Xzar

Dziękuję za odzew

Xzar

Na czym polega ta praca, z której nic nie wyszło?

Xzar

Pogodziwszy się z niemożnością edycji notek na moim blogu pracowicie pokopiowałem je i stworzyłem nowe niepublikowane jeszcze notki. Niestety okazuje się, że również tych notek nie mogę edytować.

Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, że takie zasoby to efekt miesięcy hobbystycznej pracy. To jeden z najważniejszych powodów, dla których warto mieć konto na filmwebie. Czy mógłbym prosić o poważniejsze potraktowanie tego uszkodzenia, i poinformowanie mnie, jeżeli uznacie że sobie nie poradzicie?!

użytkownik usunięty
kosarz 666 neg

Chłopaky (i dziewczyny) z FW już mają chyba totalnie wyjebongo na to i z zapewnień, że trwają pracę nad usunięciem problemu nici :)

kosarz 666 neg

Ja już dawno dałem sobie spokój i założyłem bloga na wordpressie. Na fw utworzyłem tylko notkę z linkiem.

gowniarz_wyniosly

problemy powinny być rozwiązane - ostatni z nich dosłownie przed chwilą został usunięty.

Xzar

No cóż, w takim razie dziękuję.