... bo pojawia mi się następujący komunikat:
HTTP ERROR 500
Problem accessing /myBlog/21074460/entry/538912/edit. Reason:
Server Error
Caused by:
java.lang.StackOverflowError
at java.util.regex.Pattern.atom(Pattern.java:1952)
at java.util.regex.Pattern.sequence(Pattern.java:1834)
at java.util.regex.Pattern.expr(Pattern.java:1752)
at java.util.regex.Pattern.compile(Pattern.java:1460)
at java.util.regex.Pattern.<init>(Pattern.java:1133)
at java.util.regex.Pattern.compile(Pattern.java:823)
at java.lang.String.replaceFirst(String.java:2146)
at art.core.modules.markup.bbcode.dom.BBCodeEndTag.createFromString(BBCodeEndTag.ja va:20)
at art.core.modules.markup.bbcode.dom.BBCodeTag.createFromString(BBCodeTag.java:29)
at art.core.modules.markup.bbcode.dom.BBCodeDocument.stringToTags(BBCodeDocument.ja va:134)
at art.core.modules.markup.bbcode.dom.BBCodeDocument.stringToTags(BBCodeDocument.ja va:141)
at art.core.modules.markup.bbcode.dom.BBCodeDocument.stringToTags(BBCodeDocument.ja va:141)
(...)
To jakiś chwilowy błąd czy o co chodzi?
Mam to samo. Stwierdziłem, że to może być coś z kompem, ale sprawdziłem na drugim i jest to samo.
Ja z początku się obawiałem, że problemem może być zbyt duża objętość notki, ale zobaczyłem Twoje wpisy i one wcale nie są długie. Co ciekawe, mam dwie notki na blogu i jedną da się edytować, a drugiej już nie.
HTTP ERROR 500 - Wewnętrzny błąd serwera – serwer napotkał niespodziewane trudności, które uniemożliwiły zrealizowanie żądania
Czy ktoś z redakcji FW może odpowiedzieć na pytanie autora tego tematu?
ten sam problem
mogę edytować tylko jeden, najaktualniejszy mój wpis.
W przeciwieństwie do edycji, podgląd notek, także tych nieopublikowanych, działa.
U mnie działają te notki, które nie były używane. Te, które edytowałem w ciągu dwóch ostatnich dni już nie.
Ostatnio jak się posypała czcionka na blogach, to samemu trzeba było sobie radzić, oby teraz tak nie było.
Pogodziwszy się z niemożnością edycji notek na moim blogu pracowicie pokopiowałem je i stworzyłem nowe niepublikowane jeszcze notki. Niestety okazuje się, że również tych notek nie mogę edytować.
Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, że takie zasoby to efekt miesięcy hobbystycznej pracy. To jeden z najważniejszych powodów, dla których warto mieć konto na filmwebie. Czy mógłbym prosić o poważniejsze potraktowanie tego uszkodzenia, i poinformowanie mnie, jeżeli uznacie że sobie nie poradzicie?!
Chłopaky (i dziewczyny) z FW już mają chyba totalnie wyjebongo na to i z zapewnień, że trwają pracę nad usunięciem problemu nici :)
Ja już dawno dałem sobie spokój i założyłem bloga na wordpressie. Na fw utworzyłem tylko notkę z linkiem.