Nie jestem w stanie ocenić jakiegokolwiek filmu na portalu. Proszę o naprawę tej usterki
Problem powraca nieustannie - jeśli chcę ocenić więcej niż 3 filmy - wyskakuje błąd i nie mogę przez cały dzień ocenić nic. Dziś oceniłem jeden film - i nie mogę ocenić kolejnego.
Ale zdajesz sobie sprawę, że czym więcej masz ocen na koncie, tym bardziej zmniejszają się limity dziennych ocen?
PS Serio to wszystko oglądasz, czy oceniasz tylko na tzw. sztukę?
Nadal ten sam problem - dziś nie jestem w stanie ocenić nawet jednego filmu - zróbcie coś z tym wreszcie
U mnie ten problem czasami się w przeszłości pojawiał, ale dzisiaj nie da się kompletnie nic zrobić - ciągle "Ups! Wystąpił problem". Można dodać datę, polubić, napisać recenzję, ale ocenić nie jestem w stanie. Próbowałem usuwania ciasteczek, innej przeglądarki, urządzenia itd.; nic nie pomaga na tę przypadłość.
problem występuje w losowych momentach i jest irytujący. Szczęśliwie uniezależniłem się od FW przenosząc wszystkie oceny do arkusza kalkulacyjnego, mogę mieć w poważaniu również filmowe braki w bazie FW. Niemniej nie o to chodzi, żeby ludzie przerzucali się na Exela.
Problem jest palący i w ogóle nie dotyczy dziennego limitu 20 ocen – na marginesie: żenującego w przypadku krótkometrażówek, bo zamiast kryterium ilościowego pozycji, powinien brać pod uwagę jedynie SUMARYCZNY CZAS SEANSÓW i blokować ocenianie po np. nominalnych 10 godzinach przypisanych do ocenianych pozycji.
Problem nadal nierozwiazany. Kilka dni temu ocenilem film. Ocena zniknela, komentarz pozostal. Ocenic ponownie sie nie da. Probowalem wszystkiego na dwoch przegladarkach. Zepsuli, a naprawic nie potrafia...