Należę do osób, które nie lubią zmian. Jeżeli jest to kwestia wyglądu, to można się przyzwyczaić, ale jeżeli traci się możliwości, które są istotne to raczej słabo.
Dla mnie najważniejsza była zakładka „chcę zobaczyć”, w której zaliczono takie skuchy:
1) kiedyś to była jedna, czytelna strona na której było wszystko widać, a teraz żeby coś znaleźć muszę się przewalić przez nieskończoną liczbę stron, co jest irytujące. Wiem, zawsze mogę znaleźć film przez wyszukiwarkę, ale wtedy po co w ogóle „chcę zobaczyć”
2) stare filmy, które wyszły już dawno z kin (albo są tak stare, że nigdy w polskich kinach nie były) oglądam głównie w TV. Kiedyś bardzo fajnie było widać kiedy i gdzie można zobaczyć dany film. Bardzo pomocna przy tym była funkcja sortowania w kolejności dostępu w TV. Teraz wprawdzie sortowanie jest, ale nie przewiduje kryteriów TV. W dodatku nawet gdyby było to kryterium, to żeby dowiedzieć się czy aktualnie ten film jest w TV trzeba odpalić stronę konkretnego filmu.
Tak się zastanawiam…. Ktoś z adminów to w ogóle czyta, czy tak sobie tutaj biadolimy wspólnie nad naszym smutnym losem?