...z dodawaniem filmów (i nie tylko) do bazy?? chyba ze 2 tyg. temu dodałem film Księgowy, czekałem na weryfikację, a dzisiaj - co? - okazuje się że film jest przypisany zupełnie komu innemu. Co to znaczy?! Jestem w stanie zrozumieć to tylko wtedy, jeżeli po prostu Ponk (to on dodał Księgowego) zrobił to wcześniej ode mnie... Ale i tak czuję się oszukany... i już nie mam zamiaru się angażować w takie zabawy... :(
po pierwsze
nie Ty jeden dodales Ksiegowego!!! ja tez to zrobilem - i pewnie zrobiło to oprócz mnie, Ponka i Ciebie kilka innych osób... też żałuje bo lubię ten film - no ale tak już jest, Ponk był szybszy może o kilka sekund - w wciągu ostatnich miesięcy tak stało się już wiele razy (że inni mnie ubiegali) takie życie - więc zapomnij....
aha
więc o to tu chodzi... nie wiedziałem, zresztą to był pierwszy film, który chciałem dodać..., ale skoro to taki "wyścig szczurów" ;) to ja się wycofuję - do dodania Księgowego skłonił mnie tylko fakt, że mimo, iż to film oscarowy, to wciąż go nie ma w bazie...
A i jeszcze jedno... dodałem (uaktualniłem) też Raya McKinnon'a (reżysera Księgowego) - i o tym też ani widu, ani słychu :P, a nikt nie tworzy jego strony... dziwne te zasady....
Jedno jest pewne nie będę już się zajmował "wzbogacaniem" Filmwebu, bo widzę że trzeba być na czasie :P
Na pewno
coś się pojawi,musisz uzbroić się w cierpliwość..rzadko kiedy coś pojawia się od razu na stronie,czasem trzeba czekać baaardzo długo..tak było i jest i pewnie będzie..filmów i ludzi w bazie jest ogromna ilość.
no i wreszcie!
...jestem współtwórcą strony Ray'a McKinnon'a - dali mi za to nawet 5 pkt (fakt, że niewiele informacji na jego temat wrzuciłem, znacznie więcej było o Księgowym), ale na stronie tego twórcy wciąż jest tekst typu: "zostań autorem tej strony...." - bez sensu.... eee tam, co się będę czepiał? w końcu to i tak postęp :P
niestety.....
"autorem tej strony..." zostaje kto doda opis.
jeżeli nie dodałeś opis to strona dalej czeka żeby ktoś dodał opis.