...z dodawaniem filmów (i nie tylko) do bazy?? chyba ze 2 tyg. temu dodałem film Księgowy, czekałem na weryfikację, a dzisiaj - co? - okazuje się że film jest przypisany zupełnie komu innemu. Co to znaczy?! Jestem w stanie zrozumieć to tylko wtedy, jeżeli po prostu Ponk (to on dodał Księgowego) zrobił to wcześniej ode mnie... Ale i tak czuję się oszukany... i już nie mam zamiaru się angażować w takie zabawy... :(

katrol

po pierwsze
nie Ty jeden dodales Ksiegowego!!! ja tez to zrobilem - i pewnie zrobiło to oprócz mnie, Ponka i Ciebie kilka innych osób... też żałuje bo lubię ten film - no ale tak już jest, Ponk był szybszy może o kilka sekund - w wciągu ostatnich miesięcy tak stało się już wiele razy (że inni mnie ubiegali) takie życie - więc zapomnij....

Xzar

aha
więc o to tu chodzi... nie wiedziałem, zresztą to był pierwszy film, który chciałem dodać..., ale skoro to taki "wyścig szczurów" ;) to ja się wycofuję - do dodania Księgowego skłonił mnie tylko fakt, że mimo, iż to film oscarowy, to wciąż go nie ma w bazie...
A i jeszcze jedno... dodałem (uaktualniłem) też Raya McKinnon'a (reżysera Księgowego) - i o tym też ani widu, ani słychu :P, a nikt nie tworzy jego strony... dziwne te zasady....
Jedno jest pewne nie będę już się zajmował "wzbogacaniem" Filmwebu, bo widzę że trzeba być na czasie :P

katrol

Na pewno
coś się pojawi,musisz uzbroić się w cierpliwość..rzadko kiedy coś pojawia się od razu na stronie,czasem trzeba czekać baaardzo długo..tak było i jest i pewnie będzie..filmów i ludzi w bazie jest ogromna ilość.

Selma

no i wreszcie!
...jestem współtwórcą strony Ray'a McKinnon'a - dali mi za to nawet 5 pkt (fakt, że niewiele informacji na jego temat wrzuciłem, znacznie więcej było o Księgowym), ale na stronie tego twórcy wciąż jest tekst typu: "zostań autorem tej strony...." - bez sensu.... eee tam, co się będę czepiał? w końcu to i tak postęp :P

katrol

Gratuluję
zawsze dodadzą tylko trzeba poczekać............troszkę.......

katrol

niestety.....
"autorem tej strony..." zostaje kto doda opis.
jeżeli nie dodałeś opis to strona dalej czeka żeby ktoś dodał opis.

frnandu

aha
dobrze wiedzieć... tyle czasu korzystam z Filmwebu, a nic o nim nie wiem :P dzięki za info

katrol

z aktorami to
dopiero sa jaja..ja probowalam dodac Salme Hayek chyba z 3 razy i nic..a najlepsze ze nikt inny tego nie robil , tzn caly czas bylo ze jesli jest to twoj idol itd co tam jest ta wiadomosc....wiec tez sie przestalam w to bawic...i to juz dawno temu