Przepraszam, ale chyba jestem ślepa. Gdzie teraz (w nowym dziwnym) filmwebie znajdę ludzi filmu - oprócz własnego profilu ? Wielu aktorów, których kiedyś oceniłam nie ma już moich ocen. A nawet jakbym chciała zrobić to ponownie - nie wiem jak. Kurcze, korzystanie z tego portalu stało się wkurzające.
Można dalej oceniać ludzi filmu, tylko trzeba troche pokombinować.
U mnie zadziałał następujący sposób:
-wejść na strone z danym aktorem lub inną osobą
-wcisnąć 'serduszko' przy jego nazwisku
-wejść na swoim profilu do zakładki 'ludzie filmu'
-dana osoba będzie miała zaznaczone 'serduszko' ale brak oceny, oceniamy według uznania
-można wrócić na stronę osoby i usunąć 'serduszko'
Jak narazie działa, zobaczymy co będzie potem...
Wspaniale. Pomysłowość... to się ceni. Tylko że jak i tak pewnie te oceny kiedyś poznikają to chyba nie ma sensu tego robić. Z wpisu Lady_Katharsis wywnioskować można jednak jak Filmweb ułatwia życie użytkownikom. ; )
Pewnie po prostu zapomnieli tego usunąć więc prędzej czy później i tak nie będzie coś takiego dzialać :)
Zdaje sobie sprawę, że takie ocenianie na dłuższą metę nie ma sensu, bo pewnie i ten sposób zniknie już niedługo.
Ale jaka satysfakcja z obejścia systemu :)
Nie chodzi o to, żebyśmy za wszelką cenę próbowali "jakoś żyć" na tym portalu. Ja też na początku kombinowałam, ale doszłam do wniosku, że to na dłuższą metę męczące. W końcu to filmweb powinien być dla nas, a nie odwrotnie. Ograniczyłam do minimum funkcjonowanie i mam ogromną nadzieję, że w końcu przejrzą na oczy, bo marnie to widzę.
ej no ale w aplikacji fm na androidy dalej można oceniać ludzi filmu :) na stronie z danym aktorem
Wielkie, wielkie dzięki ! Już 2017 rok a sposób z serduszkiem nadal działa ! :) A tyle się nakombinowałam i naszukałam jak ocenić aktora i nic mi się nie udawało. Jesteś wielka :)