Przepraszam, ale chyba jestem ślepa. Gdzie teraz (w nowym dziwnym) filmwebie znajdę ludzi filmu - oprócz własnego profilu ? Wielu aktorów, których kiedyś oceniłam nie ma już moich ocen. A nawet jakbym chciała zrobić to ponownie - nie wiem jak. Kurcze, korzystanie z tego portalu stało się wkurzające.

użytkownik usunięty
MissFrey

Nie ma już czegoś takiego jak ocena "ogólna" aktora.

użytkownik usunięty

no weź jak nie ma? nie żartuj?

MissFrey

tu zostały, ale nie jest pewne, na jak dlugo
http://www.filmweb.pl/user/MissFrey/persons

GodFella

Dzięki, do tego już doszłam... :/

MissFrey

Nie wiem jak u Was, ale u mnie najlepszym aktorem świata jest aktualnie Bohdan Smoleń :)

jawor233

Szkoda, że zmarł!

MissFrey

Można dalej oceniać ludzi filmu, tylko trzeba troche pokombinować.
U mnie zadziałał następujący sposób:
-wejść na strone z danym aktorem lub inną osobą
-wcisnąć 'serduszko' przy jego nazwisku
-wejść na swoim profilu do zakładki 'ludzie filmu'
-dana osoba będzie miała zaznaczone 'serduszko' ale brak oceny, oceniamy według uznania
-można wrócić na stronę osoby i usunąć 'serduszko'
Jak narazie działa, zobaczymy co będzie potem...

Lady_Katharsis

A no rzeczywiście, taki "myk" podziałał u mnie.

użytkownik usunięty
melody_phantom

Wspaniale. Pomysłowość... to się ceni. Tylko że jak i tak pewnie te oceny kiedyś poznikają to chyba nie ma sensu tego robić. Z wpisu Lady_Katharsis wywnioskować można jednak jak Filmweb ułatwia życie użytkownikom. ; )

Pewnie po prostu zapomnieli tego usunąć więc prędzej czy później i tak nie będzie coś takiego dzialać :)

melody_phantom

Zdaje sobie sprawę, że takie ocenianie na dłuższą metę nie ma sensu, bo pewnie i ten sposób zniknie już niedługo.
Ale jaka satysfakcja z obejścia systemu :)

Lady_Katharsis

No dokładnie :)

melody_phantom

W razie czego zgłaszam, że ten myk po ponad dwóch latach działa dalej.

ZiD0

3 lata i nadal dziala ;)

Lady_Katharsis

Nie chodzi o to, żebyśmy za wszelką cenę próbowali "jakoś żyć" na tym portalu. Ja też na początku kombinowałam, ale doszłam do wniosku, że to na dłuższą metę męczące. W końcu to filmweb powinien być dla nas, a nie odwrotnie. Ograniczyłam do minimum funkcjonowanie i mam ogromną nadzieję, że w końcu przejrzą na oczy, bo marnie to widzę.

użytkownik usunięty
MissFrey

ej no ale w aplikacji fm na androidy dalej można oceniać ludzi filmu :) na stronie z danym aktorem

użytkownik usunięty
Lady_Katharsis

lub po prostu w apce na adroida

Lady_Katharsis

Wielkie, wielkie dzięki ! Już 2017 rok a sposób z serduszkiem nadal działa ! :) A tyle się nakombinowałam i naszukałam jak ocenić aktora i nic mi się nie udawało. Jesteś wielka :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem