to idzie w jednym kierunku, przebic i tak niskie dno komentarzy z onet.pl
nie wiem czy smiac sie z glupoty czy plakac z naiwnosci redakcji ze to niby dobre posuniecie.

WIDMO82

Postanowilem jeszcze cos skrobnac, moje niezadowolenie siega dzisiejszej nocy ... zenitu.
Jak dla mnie powstal nowy komercyjny serwis ktory nie wiem czemu stawia na dyskusje, posiadajacy za mala liczbe moderatorow do tych wypowiedzi.

Zamiast pokazywac cale opisy filmu na danej stronie to pokazuja sie obszerne (najnowsze) tematy na forum. [dol strony] A to czego ludzie glownie szukaja czyli szybka informacja, notka na glownej stronie bez dalszych zaglebien w poszukiwaniu wiadomosci.... tego zabraklo na rzecz promowania forum ktorego komentarze czesto sa juz na nizszym poziomie niz te na onecie.

Cenilem sobie filmweb poniewaz moglem szybko przeczytac info o filmie tuz nad obsada, bez dalszego zaglebiania sie jak to ma miejsce teraz [ link "wiecej..."]

Liczylem iz wspominajac niejednoktotnie o poprawe wyszukiwarki zostanie to w nowej wersji poprawione, o jaki ja bylem naiwny, nadal jak chce wyszukac film ktorego znam tylko czesc poprawnego tytulu to wyskakuja mi dziesiatki wynikow. A gdyby tak dodac szukanie zaawansowane, pole na rok, lub slowo wystepujace na stronie z opisem. np nazwisko jakiegos aktora ktory w tym filmie gra.

Mocno zaciskam kciuki aby pole obecnie czerwone po prawej stronie nie stalo wie pewnego dnia wielkim migajacym banerem.
rozumie koszta utrzymania strony... ale jak nawciskacie wodotryskow nikt tu nie bedzie zagladal

Jakie to trendy: Moj Blog, ratunku!

Gdzie moge zerknac w archiwum ocen jakie przyznalem danemu filmowi? - aaa no tak, opcja WIDMO

DUZY plus = linki do festiwali, tylko czemu brak kilku zdaniowej notki o kazdym z nich? Nie wszyscy znaja angielski, niemiecki czy ...

np: TOP Nowosci
wylistowane pozycje z brakujacymi notami za te filmy

Gdzie na forum schemat drzewka w postach? Czy ja slepy jestem czy zostalem zmuszony do rozwinietego forum?
Ciekawe jak zaladuje dyskusja metrowa :)

Gdzie skory?

WIDMO82

Brakuje mi angielskich tytulow obok polskich np przy zapowiedziach:
http://filmweb.pl/FilmCommingSoon
Na stronie jakiegos filmu przejrzysciej bylo kied informacje typy:
scenariusz, rezyser... byly podawane w kolumnie a nie ciurkiem.