od jakiegoś czasu nie mogę oceniać filmów ale tylko tych nowszych jakieś stare normalnie wie ktoś
o co chodzi?

chev___chelios

Mozliwosc glosowania jest pokazywana po podstawie Twojej daty systemowej, ale pozniej weryfikowana na serwerze podczas glosowania. Ustaw sobie dobra date systemowa, bo zapewne probujesz glosowac na filmy przed ich premiera.

Poza tym dlaczego glosujesz na filmy, ktore jeszcze nie mialy swojej premiery na swiecie?

Kristof

Widocznie nie tylko on ma taki problem bo ja też... Zaczęło się to z 15 min temu. założyłem temat piętro wyżej.

Kristof

Jeśli chodzi Ci o date w komputerze to jest ok a na jakie niby filmy przed premierą głosuje chyba coś Ci się przewidziało. A tak pozatym to zauważyłem, że ten problem mam tylko na komputerze w domu na innych normalnie oceniłem.

chev___chelios

Usuń ciasteczka i pamięć podręczną w przeglądarce, powinno pomóc. Pozdrawiam

WujekChu1ek

dzięki ale niestety nie pomogło, zainstalowałem jeszcze inną przeglądarke ale jest to samo

chev___chelios

Napisz do nich woczoraj do nich pisałem bo miałem fajniejszy problem a mianowicie
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/To+s%C4%85+jakie%C5%9B+%C5%BCarty+ dzi%C5%9B+1+kwietnia,2376358#post_11455926

pomoc@filmweb.pl napisz im maila z problemem, powinno pomóc.