Budze się rano i jak codzień włączam komputer. Wchodzę do internetu i wpisuję adres filmwebu. Włącza się filmweb, więc wchodzę w moją stronę, a na tej stronie mam dużo rzeczy, między innymi takie punkciki co je dostaje za różne tam pierdoły. Patrze na nie i oczom nie wierzę ....Wczoraj ich miałem ok. 500 a dzisiaj tylko 182. Mówię co jest grane? A że jestem bystry to sie wylogowałem i normalnie punkciki wskoczyły... mówie pewnie wszystko wporzo.... a więc tzraskam kolejne punkciki i trzaskam i trzaskam i natrzaskałem ze 540 i jestem dumny za tak dużo... a budzę się dnia następnego i mam ich 490... myślę sobie co jest grane?? A że jestem bystry to szybko pisze ten komentarz, żebyście wiedzieli co i jak... Kto mi ukradł punkciki???
ta twoja bystrość...
oj cos ta bystrosc ci nawala :(
sorki ale chyba kilkaset komentarzy omineła twoja bystrosc. kazdy chyba juz wie ze rewolucja sie zaczela i technicy filmwebu kąbinują a to ze piszesz o problemach z punktami to juz kilka osób przed tobą pisało o to i mogłes sie do ... nas, dopisac. teraz juz problem z punktami juz sprawa jest oczywista maszynka zliczajaca jeszcze jest chyba w fazie testów, poszukaj innych błedów w na filmweb.pl i ich spr. rozwiazac jakos.