wysłałam jakieś 6 miesięcy temu cały życiorys aktora Jamesa Caviezela i chciałabym usłyszeć coś więcej dlaczego ona nie została zaliczona , niż tylko za mało danych , czy poprostu dodacie to jak on zrobi się bardziej sławny , np. po filmie Gipsona " Pasja"
gdzie gra Jezusa.Czy może moja skromna osoba nie zasługuje na ty by być troszke zauważoną? JESTEM ROZCZAROWANA I TO NIEZBYT MIŁO

BaBa_DaGa

zauważyłem
że opis James Caviezela jest już dodany. Jeżeli to nie Twój opis, to możesz czuć sie rozczarowana, ale nia masz powodów być specjalnie zła. Po prostu ktoś był szybszy i wysłał jego opis przed tobą. Czas oczekiwania był bardzo różny, ja nie ujrzałem dwóch opisów, które wysłałem, a przygotowałem całkiem porządnie, a jedyny, który został mi dodany, zawdzięcz to tzw. "boskiej interwencji" Pozdrawiam!

IvanH

ależ ja się nie złoszczę
jestem bardzo pogodną osobą a takie błachostki tylko mnie nie mile zaskakują:)

IvanH

a ja rozumiem DaGa!!!
mi dodano już w 2004 roku kulku ludzi filmów których wysłałam jeszcze trochę przed wyłączeniem funkcji dodawania - czyli dość dawno.
Z tego wynika, ze to przedłużanie się czasu, gdy nie można dodawać wynika z jakiejś opieszałości w dodawaniu zaległości...? Wiem że Redakcja miała szczególnie dużo osób do dodania, ale to powinno ją raczej zdopingować do szybszego działania... Redakcjo - to jak to jest? Duzo Wam jeszczew tego zostało???

Perlinka

no tak
na pewno sporo jeszcze zostało, a może to nie opieszałość redakcji tylko początek końca aktywnej wersji Filmwebu. PS To oczywiście moja czarna wizja :-)