ja mam pytanie do redakcji, chodzi mi o wpisywanie danych o aktorach itp, lub dodawanie newsow...napisalam ich kilka ale nie wiem co sie z nimi dzieje, czy leca gdzies w kosmos czy moze w glad ziemi ???wiem ze wiadomosci musza przejsc przez operatora, ale czy jesli nawet operatorowi nie podoba sie co napisalam to czy moglby mnie o tym powiadomic...chodzi mi o to ze nie wiem czy cos nie dziala czy po prostu sie nie podobalo co napisalam .
czekanie...
przyzwyczaisz sie... ja nie jestem na filmwebie długo, dopiero od 4 miesięcy, ale tez mialem "problem z aklimatyzacją" - oczekiwaniem na wejście stron... newsy i osoby to wogle nie weszły, filmy prawie wszystkie... cierpliwości...
dzieki :(
mam swoja stronke na filmwebie od dluzeszgo czasu, jedna wiadomosc w newsroomie zostala opublikowana od zaraz, ale to bylo dawno temu, teraz natomiast napisalam biografie Hayek jakis miesiac temu i nic, pusto i glucho(mieli dac odpowiedz w ciagu tygodnia!!) >>Nie wiem teraz czy to doszlo czy to przeczytali czy co sie z tym stalo, mogli by dac znac, o to tylko mi chodzi :)
Odpowiedz redakcji
1. Filmy wchodza najszybciej (tzn, z najmniejszym poslizgiem) bowiem tych dodajecie najawiecej.
2. Ludzie kina - ich wprowadzenie do bazy trwa niezwykle dlugo, ale Ewelina nad tym pracuje i tygodniowo przybywa kilka nowych nazwisk.
3. Newsy, streszczenia - te dodawane sa od reki codziennie. Co do newsow to nie wykorzystujemy sporej czesci z nich bowiem:
a) juz o tym pisalismu
b) nie pisujemy o tym, kto z kim spi i z kim sie rozwiodl
c) uwazamy, ze dany news nie jest specjalnie interesujacy.
Pozostale, ktore jednak nie podlegaja wywzej wymienionym uwagom trafiaja na stronke.
Co do powiadamiania to jest z tym pewein problem. Dziennia otrzymujemy bowiem kilkadziesiat streszczen i kilkanascie newsow. Nie jestesmy w stanie wysylac maila do wszystkich z informacja, ze "przykro nam, ale twoj newsik nie znajdzie sie na stronie, poniewaz...". Zwyczajnie nie mamy na to czasu. Zapewniam jednak, ze wszystkie teksty sa przez nas czytane.
dziekuje bardzo :)
a jedank ktos z redakcji to czyta!!!hura !!!milo o tym wiedziec i bardzo ci dziekuje Marcinie:)postaram sie byc zatem cierpliwa