Na koncie użytkownika w zakładce "filmy" -> "chcę zobaczyć" wiele osób ma setki filmów, które czekają w kolejce. Sam mam ich ponad 120 i ciągle dochodzą nowe, więc jest w czym przebierać, aby wybrać najbardziej interesującą pozycję.
W związku z tym przydałaby się opcja filtrowania filmów w zakładce "chcę zobaczyć" w zależności od gatunku, oceny i okresie wydania.
Oszczędziłoby to czas osobom, które mają tam mnóstwo tytułów, a potrzebują wybrać najlepszą pozycję w zależności od okazji bądź nastroju.

Głównie tej opcji mi brakuje na filmwebie, a myślę że poprawiłoby to znacznie funkcjonalność serwisu.

plusio

Temat wałkowany setki razy od lat.

użytkownik usunięty
plusio

,,......a myślę że poprawiłoby to znacznie funkcjonalność serwisu.''

https://www.youtube.com/watch?v=R3og5973e0Q

:-D

Nie mogą stworzyć precedensu, i dołożyć jakąś funkcję, która pomoże użytkownikom...
Bo potem ludzie chcieli by jeszcze skrzynki nadawczej, albo i innych rzeczy, a przecież FW jest nie po to było komuś pomagać, a tylko by reklamy wyświetlać :P

użytkownik usunięty
Montago

Cicho, bo oskarżą cię o antysemityzm.

Montago

Ja chcę tego lizaczkaaaa!!!!

Montago

Tak działają korporacje: nałapać klientów i wyławiać ich coraz więcej, a reklamacje, niezadowolenia i skargi... to się będzie na infolinii i helpdesku zapewniać, uspokajać, instruować itp. itd.