jw. w jaki sposób można usunąć swój komentarz? Chodzi dokładniej o usunięcie komentarza pod oceną filmu dokonaną przez znajomego. Klikam na ten mały x, który widnieje po prawej stronie przy komentarzu, pojawia się komunikat czy chce usunąć komentarz, daje ok i to by było na tyle, bo nic się nie dzieje. Ma ktoś na to jakiś sposób? Czy jest to niewykonalne?
Poproś znajomego by ten usunął swoją ocenę, wtedy wszystko zniknie i niech sobie oceni film na nowo. Tyle chyba mógłby zrobić, jak mu wyjaśnisz powód prośby.
W moim przypadku to był akurat komentarz pod moją oceną :/ Że też nie można skasować własnego komentarza pod własną oceną! Co się dzieje z tym światem...
"Co się dzieje z tym światem.."
Leci w gruzy bo nie można usunac komentarza pod oceną na filmwebie xDDD
świat też się nie zawali jak komentarz zostanie, tylko po prostu wydaje mi się to śmieszne, że nie można samemu wykonać tak prostej czynności. Tym bardziej, że niby istnieje taka opcja, a tak naprawdę nie można z niej skorzystać, ale dzięki za podpowiedź :)
Się zepsuło.
Może czas na jakieś zakłady bukmacherskie - "Co następnym razem spieprzy się na FilmWebie"?
się zepsuło - a szkoda :) szkoda też, że nic z tym nie zrobią, ale przestałam mieć już pod tym kątem jakiekolwiek wymagania. Myslałam tylko, że może jest na to jakiś patent albo ja robię coś nie prawidłowo. Pozostaje tylko się dostosować...
Ale dlaczego mają niby nie zrobić. Zrobią. Po prostu kolejna usterka, która zostanie naprawiona. Robisz jedną rzecz, dwie inne się chrzanią, poprawiasz je, chrzanią się trzy inne. Spokojnie.
Co by wrzucić ci uśmiech na twarz podrzucam tego mema. Może nie do końca obrazuje tę sytuację, ale o nią zahacza :)
https://forums.imore.com/attachments/ios-9/93305d1443641046t-ios-9-poor-optimize d-has-graphical-glitches-imoreappimg_20150930_122431.jpg