szukam filmu z konkretnego roku np 2000 to do niedawna wklepalem 2000-2000 teraz sie nie da

jason79

musze 1999-2000 lub 2000-2001 i sila rzeczy jest okolo 2 razy wiecej do porzeszukania

jason79

Siłą rzeczy jak klikniesz 2000 rok to tak na logikę będzie ci szukało filmów 2000-2000 prawda?

WujekChu1ek

co? jak klikne 2000 rok to bedzie mi szukalo 2000-2020 czy cos takiego

jason79

Coś ci sie pomieszało. Ja klikam jeden rok i nigdy mi nie pokazywało z innego

jason79

Tak, będzie Ci szukało Blade Runnera 2049 i Bevery Hills 90210 z automatu... Ogarnij się dzieciaku.

jason79

Szukaj filmu poprzez filtrowanie wyników. Jeśli nie znasz tytułu to w bazie filmów klikasz 'filtruj wyniki' następnie w latach produkcji zaznaczasz dany rok lub zakres > zapisz i voilà. Analogicznie możesz zwężyć wyszukiwanie poprzez zaznaczenia kraju produkcji, gatunku etcetera

jason79

Generalnie wyszukiwarka od jakiegoś czasu jest bezużyteczna i nie ma sensu jej używać, o ile wyszukujesz coś mniej znanego od Awendżersów. W takim wypadku całe wyniki mają zazwyczaj mało wspólnego z tym czego szukasz i są oparte nie na podobieństwie do wpisanej frazy, tylko na tym co się najwięcej klika.

jason79

Latwiej znalezc film na FW przez Google niz przez wewnetrzna wyszukiwarke.

CyboRKg

Ludzi tym bardziej. Wpisuję nazwisko, imię i nazwisko, nawet imię (rzadkie) - brak wyników. Wpisuję w Google i od razu wchodzę na profil. Ale jeszcze lepiej jak szukam filmu po tytule i po filtrowaniu mam 4 wyniki, a wyświetla tylko 3 pozycje.